Dekorasyon Romantik bir ebeveyn yatak odası için ipuçları

Romantik bir ebeveyn yatak odası için ipuçları

02.07.2021 - 17:22 | Son Güncellenme:

Ebeveyn yatak odasını romantik bir süite dönüştürmeyi hayal ediyor musunuz? İdeal olan, klasik bir odayı bir kozaya ve şiirsel bir alana dönüştürmek olacaktır. Çok pembemsi tonları unutun, dekoratif unsurlar söz konusu olduğunda vurgu zarafete yönelik olmalıdır. Küçük ipuçlarımızı izleyerek odanızı gerçek bir ebeveyn süiti haline getirebilirsiniz.

Romantik bir ebeveyn yatak odası için ipuçları

 

Romantik deyince canlanan mumlar ve gül yaprakları herkes için klişe… Onlarla doldurmak yerine daha yaratıcı ipuçlarına mı ihtiyacınız var? Belki bu yazı işinize yarayabilir…

Haberin Devamı

İnce aydınlatmayı tercih edin: yıldızlı gökyüzünü yakınlaştırın

Romantik bir ebeveyn yatak odası yaratmak için yapılacak ilk şey, ortam aydınlatması üzerinde çalışmaktır. Biraz fazla heybetli olan avizeyi unutun ve abajur, açık çelenk gibi daha gizli aydınlatmayı tercih edin. Neden tasarımcı yıldızlı bir gökyüzü olmasın? LED lambalarla, yıldızlı gökyüzünüzü kolaylıkla oluşturma seçeneğiniz var… Tavanınıza yerleştireceğiniz bir panelin içerisine pix led ampullerle donattığınız zaman, kendi yıldızlı gökyüzünüzü yaratabilirsiniz.

Romantik tarzda barok mobilyalar

Sayvanlı yatak, romantik bir ana yatak odasının olmazsa olmazıdır. Şıklık dolu bir atmosfer için ise uzun, hafif ve buharlı beyaz perdeleri tercih edin. Romantizm etkisini optimize etmek için şifon veya dantel nevresim ekleyin. Dahası, barok tarzı mobilyaları tercih edin: komodinler, tuvalet masası, patinalı sandalyeler. Ve yeterli alanınız varsa, küçük bir oturma alanı kurun. Bu tür mobilyalar, odanın sıcak ve samimi etkisine katkıda bulunur.

Haberin Devamı

Romantik bir ebeveyn yatak odası için ipuçları