Emlak Fırsatları İstanbul Anadolu Yakasında Yükselen Trend: Tuzla

İstanbul Anadolu Yakasında Yükselen Trend: Tuzla

19.03.2021 - 11:26 | Son Güncellenme:

İstanbul yabancı yatırımcıların gözdesi olmaya devam ediyor. TUİK’in verilerine göre, İstanbul’un satışlardaki payı %47. Gözde sahil ilçesi Tuzla ise, yükselen trend olma yolunda.

İstanbul Anadolu Yakasında Yükselen Trend: Tuzla

Yeni ulaşım projeleriyle şehrin merkezine yakınlaşan Tuzla, aynı zamanda sayfiye alanı olarak huzur veren atmosferiyle talep görüyor. Hızlı gelişim göstermesi ile katma değeri giderek artıran ilçe, hem yatırım hem de oturum amaçlı konut satın almak isteyenleri cezbediyor.”

Haberin Devamı

Merkeze Yakın İzole Yaşam İsteyenler İçin

Sabiha Gökçen Havalimanı, deniz, yeşil alanlar… Hepsine yakın Tuzla, sadece hafta sonları güzel vakit geçirmek isteyenleri değil, yerli ve yabancı yatırımcılarla sakin bir yaşam isteyenleri de çekiyor. Tuzla’nın farklı semtlerinde yükselen projeler de, yürüyüş alanı, alışveriş olanakları, oyun parkı, spor alanları ile konforlu yaşam isteyenlerin ilgisini topluyor.

Üniversite sayısının 10’a yükseldiği, nitelikli sağlık merkezi, hal ve marina projeleriyle yeni bir yaşam merkezi olan Tuzla, sahil yoluyla, dev nikah salonuyla, Şelale Parkıyla, kültürel ve sportif faaliyetlerle İstanbul Anadolu Yakası’nın parlayan yıldızı oluyor.

Devlet ve özel yatırımların artmasıyla birlikte Türkiye vitrinine çıkan Tuzla, yabancıların da en çok rağbet ettiği ilçelerin başında geliyor.