Gayrimenkul Göl kenarında bir yazlık ister misiniz?

Göl kenarında bir yazlık ister misiniz?

20.03.2021 - 17:25 | Son Güncellenme:

Romantik ve huzurlu bir ambiyans… Kuş sesleriyle uyanmak ve doğanın iyileştirici yönünden faydalanmak için göl kenarında yazlık almaya ne dersiniz? Yazlık sitelerin sıkışık düzeninden sıkılanlar, tatili sadece deniz-güneş-kum üçlüsü olarak görmeyenler, bu yazı tam size göre…

Göl kenarında bir yazlık ister misiniz

İster sonbaharda sarı tonlarının suya yansımasını izleyin, ister ilkbaharda kuş sesleriyle neşelenin… Göl kenarında huzurlu bir bungalov ev ya da bir villa, gelecek hayallerinizi neden süslemesin? Herkesin emeklilik için hayalleri ve planları vardır. Genellikle sıcak bir Ege veya Akdeniz kasabasında bir ev almak yer alır. Gelin farklı bir alternatif düşünün… Sapanca, İznik veya Bolu’da göl manzaralı evleri de inceleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

İstanbul’a yakın, karmaşadan uzak

İstanbul’a yakın göllere rağbet büyük. Özel araçla 2-3 saatlik mesafede bulunan Sapanca, Yedi Göller, Abant gibi doğa harikası göllerin çevresinde villa veya bungalov evler bulmak mümkün. Sit alanı dışında ancak bu bölgelerde yer alan göl evleri, şehirden kaçıp nefes almak isteyenlerin tercihleri arasında yer alıyor.

Kışın kartpostal gibi manzaraların içinde yaşamak, hafta sonları şehir karmaşasından uzaklaşmak, bir kır evi hayalini gerçekleştirmek… Bunların hepsi göl evlerinde mümkün.

Sadece Marmara, Ege veya Akdeniz Bölgesi’nde değil, Türkiye’nin hemen hemen tüm bölgelerinde çok güzel göller yer alıyor. Göl olan yerde de serinlik ve eşsiz manzaralar oluşuyor… Durgun suyun dinginliğini yaşamak için düşünmeye değer.