Proje Haberleri Göcek Vineyard Evleri'nde Son Durum ve En Güncel Bilgiler

Göcek Vineyard Evleri'nde Son Durum ve En Güncel Bilgiler

Son Güncellenme:

.

Göcek Vineyard Evlerinde Son Durum ve En Güncel Bilgiler

Göcek Vineyard Evleri, on dört dönüm arazinin üzerine kurulan ve otuz dört bloktan oluşan lüks bir yaşam alanıdır. Bu lüks sitede kaliteli yaşam için ihtiyaç duyulacak her şey mevcut: Yeşil alan, çocuk parkı, çocuk yüzme havuzu, yetişkin yüzme havuzu, açık otopark, 24 saat güvenlik hizmeti, mini golf sahası. Tüm yıl boyunca denizin ve doğanın tadını çıkararak yaşamanıza imkan sunun Göcek Vineyard Evleri, villa ve apartlardan oluşmakta. Etrafı çam ormanları ile çevrili olan Vinyard Evleri, hem yazın hem de kışın huzurlu bir yaşam alanı sunar. Vineyard Evleri'nin mimari dokusu, bölgede bulunan taş bağ evlerinden esinlenilerek tasarlanmış olup, kullanım özelliklerine ve büyüklüklerine göre 8 farklı şekle ayrılır. Büyük ev tercih edenler için 4 yatak odalı, 5 yatak odalı villa seçenekleri mevcut. Vineyard villaları; geniş oturma salonuna, bağımsız mutfağa ve yemek salonuna sahip.

Haberin Devamı

Vineyard villalarının 2017 satılık fiyatları:

5 yatak odalı, 1 salonlu, 191 metrekarelik villaların fiyatları 172.000 EUR 5 yatak odalı, 2 salonlu, 247 metrekarelik villaların fiyatları 195.000 EUR

Vineyard villalarının 2017 kiralık fiyatları:

Son derece konforlu ve donanımlı olan Vineyard Penolepe villası, 250 metrekare büyüklüğündedir. 5 yatak odası ve 5 banyosu bulunan villa, 10 yetişkin kapasitelidir. Peyzajlı bahçeye, havuza ve teraslara sahip olan villa, güzel bir tatilin kapılarını aralıyor. Aynı zamanda çatı katında yer ala oda, çam ormanının içindeymişsiniz izlenimi veriyor. Vineyard Villa Penolepe'in sezonluk kiralama fiyatları: 17 Haziran - 17 Eylül arasında haftalık 1.365 EUR, 1 Mayıs - 16 Haziran ve 18 Eylül - 29 Ekim arasında haftalık 945 EUR, 30 Ekim - 30 Nisan tarihleri arasında haftalık 455 EUR'dir. Dalaman havaalanına 23, Fethiye'ye 30 kilometre; marina, plaj ve şehir merkezine ise sadece 5 dakika uzaklıkta yer alan Vineyard villalarından ya da apartlarından satın almadan önce kiralama yaparak buradaki yaşam alanını test edebilirsiniz. İstanbul'dan Dalaman havaalanına bir saatte, Dalaman havaalanından Göcek Vineyard evlerine de yirmi dakikada ulaşabilmek mümkün. Yeşili görmeden, denize girmeden huzuru bulamayanlar için Göcek Vineyard Evleri ideal. Burası istediğiniz imkanları sunmazsa, yeni yerleri incelemek için tıklayın!

Haberin Devamı

Vineyard Apartları'nın fiyatları:

Apartlar, maksimum 6 kişilik konaklama için uygundur. Lüks mutfağı ve açık havuzu bulunan apartlar, tatilciler için son derece uygundur. Geniş ve aydınlık dinlenme alanına sahip olan Vineyard Apartları'nın fiyatları sezonlara göre değişmektedir. 2017

Vineyard Apartları'nın fiyatları aşağıdaki gibidir:

1 Ocak - 31 Mart arasında 250 EUR, 1 Nisan - 15 Haziran arasında 500 EUR, 15 Haziran - 15 Eylül arasında 700 EUR, 16 Eylül - 31 Ekim arasında 500 EUR, 1 Kasım - 31 Aralık arasında 250 EUR'dir.