Gayrimenkul Haberleri İstanbul’un En Düşük Kiralı Evleri Bu İlçelerde!

İstanbul’un En Düşük Kiralı Evleri Bu İlçelerde!

Son Güncellenme:

.

İstanbul’un En Düşük Kiralı Evleri Bu İlçelerde

İstanbul, İstanbul'da yaşayanlar ve yaşamak isteyen herkesin ev piyasasıyla ilgilendiği büyük bir yaşam merkezi olma özelliğini tarih boyunca devam ettirmektedir. İstanbul'da barınma; her bütçeye, zevke ve ihtiyaca uygun kiralık evlerle karşılanmaktadır. İstanbul'da kiralık ev ararken dikkat edilenler arasında evin boyutu, iş yerine ulaşım, sosyal merkezlere yakınlık, ulaşım kolaylığı, toplu taşımaya yakınlık gibi pek çok faktörün yanında, bireysel bütçelerin esas oluşturduğu kiralık ev arama kriterleri vardır. Boğaz manzaralı ve yeni yapıların yüksek ücretli olmasına rağmen belirli ilçelerde uygun fiyatlara ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek evler de

Haberin Devamı
www.milliyetemlak.com

'un kiralık ev listelerinden faydalanılarak kolayca bulunabilmektedir. Esenyurt, kentsel dönüşüm sayesinde oluşturulan yeni yapılar ile her bütçeye uygun kiralık evler için fırsat sunmaktadır. Benzer şekilde Arnavutköy ilçesi de uygun fiyatlı daire seçeneklerini barındırmaktadır. Beylikdüzü ilçesi de son yıllarda gerçekleştirilen projeler ve ulaşımdaki gelişme sebebiyle yeni ve uygun fiyatlı kiralık evler için dikkate değerdir.

En düşük kiralı evlerin bulunduğu ilçeler hangileridir?

İstanbul’un En Düşük Kiralı Evleri Bu İlçelerde

İstanbul'un hem Avrupa hem de Anadolu yakasındaki en düşük fiyatlı kiralık evleri Beylikdüzü, Silivri, Arnavutköy, Esenyurt, Başakşehir, Büyükçekmece, Çekmeköy, Sultanbeyli, Kurtköy, Pendik, Sancaktepe, Gaziosmanpaşa ve Tuzla ilçelerinde bulunmaktadır. Bu ilçeler sosyal merkezlere yakınlık, ulaşım ağının gelişmişliği, evlerin oturulabilirlik durumu, iş yerlerine yakınlık, aileler ve yalnız yaşayanlar için büyüklük açılarından kira bedelleriyle kıyaslandığında fiyat - performans değerlendirmesinde ortalamanın üzerinde kalmaktadır. Bu sebeple de tercih edilirlikleri oldukça fazladır.

Haberin Devamı

En düşük kiralı evler için ödenmesi gereken kira aralıkları nelerdir?

İstanbul’un En Düşük Kiralı Evleri Bu İlçelerde

Beylikdüzü, Silivri, Arnavutköy, Esenyurt, Başakşehir, Büyükçekmece, Çekmeköy, Sultanbeyli, Kurtköy, Pendik, Sancaktepe, Gaziosmanpaşa ve Tuzla ilçelerindeki kiralık evlerin metrekare fiyatı, yaklaşık olarak 11 ve 14 TLl arasında değişmektedir. 100 metrekarelik bir ev için aylık olarak ödenmesi gereken kira bedeli 1100 TL ve 1400 TL arasında olmaktadır.

En düşük kiralı evler nasıl araştırılmalı?

İstanbul’un En Düşük Kiralı Evleri Bu İlçelerde

Bütçenizi ve ihtiyaçlarınızı belirledikten sonra

www.milliyetemlak.com

sitesinden arama motoruna kiralık ev aradığınız ilçenin ismini yazarak, çıkan listeden fiyatlarına göre evleri görebilirsiniz. Her ilanda kiralık evlere ait; fiyat, oda sayısı, oda tipi, bina yaşı, evin kaçıncı katta bulunduğu, kimlere hitap edebileceği, ısınma tipi, ilçedeki adresi ve sahibiyle iletişime geçebilmek için bilgiler bulunmaktadır. Bu şekilde eski usul tek tek, İstanbul'da ilçe ilçe ev bakmaktansa ön araştırmayı buradan yapıp daha sonra ev sahibi ile iletişime geçerek, ev sahibinin ve kiracı adayının birlikte belirledikleri bir zamanda ev ziyaretleri gerçekleştirilebilmektedir. Siz de aradığınız kriterlerdeki en düşük kiralı evleri tek tıkla görebilmek için

Haberin Devamı
www.milliyetemlak.com

'u mutlaka ziyaret edin