Gayrimenkul Haberleri İşte Sümbül Ağa'nın Yeni Evi

İşte Sümbül Ağa'nın Yeni Evi

Son Güncellenme:

İran'dan Türkiye'ye kaçan Selim Bayraktar huzuru Comfort Palace'da buldu.

İşte Sümbül Ağanın Yeni Evi

Kendisini 13 yaşında orduya seçen Saddam Hüseyin'in Cumhuriyet Muhafızı olmamak için, kurşuna dizilmeyi göze alarak ailesiyle Türkiye'ye kaçan Selim Bayraktar huzuru Comfort Palace’da buldu.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz günlerde Samut A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Samut ile görüşen ve 180 metre kare 3+1 daire satın alan Selim Bayraktar, “Zaten Antalya’da oturuyordum. Hüseyin Samut’un yaptığı evleri duydum. Gelip gezdim ve çok beğendim” dedi.

Ünlülerin rağbet ettiği Comfort Palace’dan son kalan daireyi alan Selim Bayraktar yapımına başlanan Comfort Palace Glod’dan da bir daire alacağını söyledi. Samut A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Samut yine Muhteşem Yüzyıl ekibinden bir oyuncunun Comfort Palace Gold’dan daire alacağını ancak isminin sürpriz olduğunu söyledi.

Comfort Palace'da 5 Yıldız Konforu Var!

1994 yılından bu yana konut sektöründe adından bahsettiren Samut Yatırım, Comfort Palace projesiyle sektöre hızlı bir dönüş yaptı.

Haberin Devamı

Antalya'da hızla gelişen lüx ve seçkin konutların bulunduğu Boğaçayı mevkinde 6600 m2 arsa üzerine kurulu 5 blok 40 ultra lüks daireden oluşan Comfort Palace, 5 yıldızlı otel konseptinde hazırlandı.

Sosyal donatılarıyla da dikkat çeken proje Comfort Palace, sakinlerine huzur içinde bir yaşam vaadediyor.

Comfort Palace İletişim Bilgileri:

Web: www.konyaaltiyatirim.com/

Telefon: 0 242 229 02 96