Mimarlık Seraf Vadi Restoran

Seraf Vadi Restoran

28.08.2023 - 04:14 | Son Güncellenme:

YKA&ID tarafından, Anadolu’nun birleştirici, sıcak ve samimi kültüründen ve hislere yoğun bir şekilde dokunan geleneksel el sanatlarından ilham alınarak, sofistike detaylarla ve çağdaş bir anlayışla tasarlanan Seraf Vadi Restoran, tasarımın insan duyguları ölçeğinde deneyime dönüşmesini sağlıyor.

Seraf Vadi Restoran

Hikayesini Anadolu’nun sıcak ve samimi kültürü, geleneksel el sanatları ve zanaatlerindeki özen, Türk mutfağının bereketli topraklarımızdan doğan lezzetleri ve birleştirici sofra kültürümüz üzerine kurgulayan Seraf Vadi Restoran, Yeşim Kozanlı Architecture & Interior Design tarafından tüm bu kültürel bağlamın sofistike ruhu ve insan duygularına dokunan inceliklerinden ilham alınarak çağdaş bir anlayışla tasarlanmış.

Haberin Devamı

Seraf Vadi Restoran

Yeşim Kozanlı, İç Mimar

Yaşamın köklerini ve birlikteliği simgeleyen “hayat ağacı” formu modernize edilerek, aynı zamanda işlevler de yüklenerek tüm iç mimari öğelere referans noktası oluşturacak şekilde merkezde yer alıyor. Renkler, kullanılan malzemeler ve tüm iç mimari öğeler hayat ağacı etrafında genişleyerek kendine yer buluyor. Ahşap, doğal taş ve seramiğin yoğun olarak kullanımı sıcak ve modern bir atmosferin oluşmasına zemin oluşturuyor. Toprak tonundaki renklerle kontrast yaratan mobilyalar, doğallık vurgusu yaparken mekanın kalite standartlarını da yansıtıyor. Tasarım aydınlatmalar ile doğru ambiyansın oluşturulduğu Seraf Vadi, tasarımın insan duygularına dokunan bir ölçekte deneyime dönüştüğü, misafirlerin keyifli vakit geçirebildiği bir ortam sunuyor.

1/9

2/9

3/9

4/9

5/9

6/9

7/9

8/9

9/9