Proje Haberleri Woodland Regency Bodrum'da Son Durum ve En Güncel Bilgiler

Woodland Regency Bodrum'da Son Durum ve En Güncel Bilgiler

Son Güncellenme:

.

Woodland Regency Bodrumda Son Durum ve En Güncel Bilgiler

Woodland Regency Bodrum yeni bir yaşama doğa güzellikleri içinde başlamak isteyenlere yeni bir hayat sunuyor. Doğayla iç içe yaşayanların daha mutlu, sağlıklı ve yaratıcı olduğu biliniyor. Woodland Regency ile Bodrum’un meşhur begonvilleri, kendi yetiştirdiğiniz çiçekler, ağaçlar, fesleğenler içinde bir yaşamı çok uzakta aramanıza gerek kalmıyor. Proje kapsamında 2 adet yetişkin, 2 adet çocuk yüzme havuzu, açık mutfak, jakuzi, mini golf alanı, 24 saat güvenlik, çok seçmeli uydu kanalları bağlantısı, SPA, Türk hamamı, Wifi ve resepsiyon gibi hizmetleriyle dikkat çekiyor. Woodland, Site girişi güvenlik personeli hizmetlerinin yanı sıra sitenin duvarlarla çevrili olması ve 7/24 kayıtta olan güvenlik kameralarıyla izlenmesiyle Bodrum meskeninde bulunan çoğu projeden farklılaşıyor.

Haberin Devamı

Merkeze ve plaja 10 dk yürüme mesafesi

Woodland Regency Bodrumda Son Durum ve En Güncel Bilgiler

Woodland Regency Bodrum ve Gümbet merkeze/plajına yürüme mesafesinde bulunuyor. Proje Türk yatırımcıların yanı sıra yabancı yatırımcıların da ilgisini çekiyor. Woodland’ın site sakini profilinin çoğunluğunu doktor, avukat, finansçılar ve iş insanları oluşturuyor. Gayrimenkul danışmanları satış ve kiralama sonrasında da ev sahiplerine/kiracıya ihtiyaç duyabilecekleri ve istekleri doğrultusunda rehberlik hizmeti sağlıyor. Proje sakinlerine, sadece yazın değil, kışın da huzur içinde yaşama imkânı sunuyor. Dinlenmeyi kısa süreli tatil tanımının içinden çıkarak bütün yaşamınıza uyarlıyor. Woodland Regency 2017’de de sakin bir yaşam arayan doğa severler için birçok özel ve kolektif yaşam alanı vadetmeye devam ediyor.

Haberin Devamı

Otel konforunda yerleşik yaşam

Woodland Regency Bodrumda Son Durum ve En Güncel Bilgiler

Eşsiz bir dağ manzarasına sahip Woodland Regency Bodrum, sakinlerine otel konforlu yerleşik yaşam imkanı tanıyor. Bodrum kent merkezine 10 dk uzaklıkta olan siteye, 7 yıldır yaşamında hem renklilik hem de sakinlik isteyenler yoğun rağbet gösteriyor. Club House olarak adlandırılan sosyal, kolektif yaşam alanlarında sağlıklı yaşam için Fitness Center, 2 adet havuzu, meditasyon ve SPA hizmeti sunmasıyla otel konforunda uzun vadeli yaşam şansı tanıyor. Woodland Konacık mevkiindeki lokasyonuyla Bitez ve Gümbet plajlarına yakınlığıyla da dikkat çekiyor. Yılın her mevsimi yaşanabilecek şekilde tasarlanan Woodland, 2017 yaz sezonunda da yatırımcıların gözdesi olmaya devam ediyor.

İhtiyaca göre geniş fiyat yelpazesi

Woodland Regency Bodrumda Son Durum ve En Güncel Bilgiler

21 bin 800m2 bir alanda inşa edilmiş olan Woodland Regency Bodrum, daire ve villa seçenekleri her bütçeye uygun fiyat aralığı sunuyor. Projede toplamda 62 konut bulunuyor. Konutların fiyatları ihtiyaca ve talebe uygun olarak değişiklik gösterebiliyor. Fiyatlar oda sayısına göre değişiklik gösteriyor. 1+1, 2+1, 3+1 dubleks villa seçenekleriyle yaz kış şehir gürültüsü ve stresinden uzakta doğa ile iç içe bir yaşam vadediyor. Daire fiyatları 250 bin TL’den; dubleks ikiz villaların fiyatı ise 450 bin TL’den başlıyor. Woodland Agency 'nin en güncel satılık ve kiralık saire, villa fiyatlarına

Haberin Devamı
Milliyet Emlak

'tan göz atabilir, fikir edinebilirsiniz.