Gündem 1325. hafta Sayısal Loto sonucu hızlı sorgulama ekranı! - 23 Mayıs Sayısal Loto çekiliş sonuçları belirlendi - 6 bilen oldu mu, büyük ikramiye hangi ile çıktı?

1325. hafta Sayısal Loto sonucu hızlı sorgulama ekranı! - 23 Mayıs Sayısal Loto çekiliş sonuçları belirlendi - 6 bilen oldu mu, büyük ikramiye hangi ile çıktı?

23.05.2020 - 21:20 | Son Güncellenme:

Çarşamba ve Cumartesi günleri düzenlenen Sayısal Loto çekilişi, bu hafta oldukça heyecanlı bir çekilişe sahne oldu. 81 ilimizdeki binlerce vatandaşımız büyük bir umutla 23 Mayıs 2020 Sayısal Loto bileti alıp çekilişe katıldı Şansını artırmak isteyenler ise birden çok bilet aldı ve beklenen gün geldi. Canlı yayında belli olan şanslı numaraları araştıranlar, Milliyet.com.tr üzerinden çekiliş sorgulamalarını yapıp biletlerine ikramiye çıkıp çıkmadığını kontrol ediyor... İşte MPİ 1325. hafta Sayısal Loto sonuçları ve sonuç sorgulama ekranı...

1325. hafta Sayısal Loto sonucu hızlı sorgulama ekranı - 23 Mayıs Sayısal Loto çekiliş sonuçları belirlendi - 6 bilen oldu mu, büyük ikramiye hangi ile çıktı

Sayısal Loto'da 1325. hafta çekilişi bu akşam canlı yayında Milli Piyango İdaresi tarafından gerçekleştirildi. Heyecan fırtınasına sahne olan çekiliş sonrası gözler şanslı numaralara çevrildi. Yurdumuzun dört bir yanında şansını deneyen milyonlarca vatandaşımızın merak ettiği kazandıran numaraları bir araya getirdik. Peki 23 Mayıs Sayısal Loto çekilişinde 6 bilen oldu mu yoksa büyük ikramiye yine devir mi etti? İşte milliyet.com.tr Sayısal Loto sonuç sorgulama ekranı!

23 MAYIS SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI 

16, 19, 27, 32, 14, 48 

1325. hafta Sayısal Loto sonucu hızlı sorgulama ekranı - 23 Mayıs Sayısal Loto çekiliş sonuçları belirlendi - 6 bilen oldu mu, büyük ikramiye hangi ile çıktı




SAYISAL LOTO SONUÇLARI SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

Haberin Devamı

SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?

Şans oyunları sevenlerin en çok oynadıkları oyunlardan olan ve milyonlarca insana umut olan Sayısal Loto milyon liralar dağıtıyor. Büyük ikramiye hayali ile kupon dolduranlar Sayısal Loto sonuçları, Sayısal Loto çekiliş, Sayısal Loto tahminleri ve Sayısal Loto ne zaman çekiliyor gibi soruları merak ediyor. İşte Sayısal Loto ve soruların cevapları… Sayısal Loto nedir ve sayısal Loto nasıl oynanır şans oyunu severlerin en çok merak ettiği soruların başında geliyor. Sayisal Loto sonuclari, Sayisal Loto tahminleri, Sayisal Loto ne zaman çekiliyor, Sayisal Loto çekiliş, Sayısal Loto nasıl oynanıyor, Sayısal Loto sonuçları ve Sayisal Loto en çıkan rakamlar gibi konuları sizler için mercek altına alıyoruz.

SAYISAL LOTO NEDİR?

Sayısal Loto 49 rakam içinde 6 rakam çekilmesi ile oynanan şans oyunudur. EN az 3 rakamın bilinmesi ile ikramiye kazanma hakkı elde edilen şan oyununda 4, 5 ve 6 rakam kombinasyonu bilemeye göre ikramiye oranı artmaktadır.