Gündem Acı son! 'O ölürse ben de ölürüm' dedi, yan yana defnedildi

Acı son! 'O ölürse ben de ölürüm' dedi, yan yana defnedildi

08.08.2023 - 14:35 | Son Güncellenme:

Gümüşhane’de hayatını kaybeden Zehra Altıparmak ve eşinin ölümüne dayanamayarak intihar eden köy korucusu Hüseyin Altıparmak’ın cenazeleri toprağa verildi.

Olay, dün sabah saatlerinde Gümüşhane’nin Torul ilçesi Gümüştuğ köyünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, geçen Salı günü köyde bir kişiyle tartışan köy korucusu Hüseyin Altıparmak’ın eşi Zehra Altıparmak panikle olay yerine giderken bir anda yere yığıldı. Beyin kanaması teşhisiyle hastaneye kaldırılan Zehra Altıparmak yoğun bakımda 6 gün süren yaşam mücadelesini kaybederek hayatını kaybetti. Zehra Altıparmak’ın hayatını kaybetmesinin ardından “O ölürse ben de ölürüm” diyen eşi köy korucusu Hüseyin Altıparmak da dün sabah saatlerinde evlerine yakın bir noktada silahla intihar etti.

İncelenmek üzere Trabzon Adli Tıp’a gönderilen çiftin cenazeleri bugün sabah saatlerinde Gümüştuğ köyüne getirildi. Hüseyin Altıparmak’ın köy korucusu olması nedeniyle köyde Jandarma ekipleri tarafından güvenlik önlemi alındı.

AYRI AYRI CENAZE NAMAZI

Acı olayın ardından hayatını kaybeden çift için Gümüştuğ köyünde ayrı ayrı cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Gümüşhane Vali Yardımcısı Ali Recai Yerlikaya, Kürtün Kaymakamı Torul Kaymakam Vekili Okan Dağlı, çiftin 3 oğlundan 2’si Uğur ve Osman Altıparmak, akrabaları ve köy sakinleri katılırken diğer çocukları Ufuk Altıparmak yurtdışında olduğu için cenaze namazına katılamadı.

Köyde kılınan cenaze namazının ardından, acı olayda hayatını kaybeden köy korucusu Hüseyin Altıparmak ve eşi Zehra Altıparmak Gümüştuğ köyü mezarlığına defnedildi.

Haberin Devamı

Acı son O ölürse ben de ölürüm dedi, yan yana defnedildi

Acı son O ölürse ben de ölürüm dedi, yan yana defnedildi

Acı son O ölürse ben de ölürüm dedi, yan yana defnedildi

Acı son O ölürse ben de ölürüm dedi, yan yana defnedildi