Gündem Afyonkarahisar’da kafedeki fuhuş pazarlığına polis baskını

Afyonkarahisar’da kafedeki fuhuş pazarlığına polis baskını

21.07.2020 - 09:07 | Son Güncellenme:

Afyonkarahisar’da polisin yaptığı operasyonla, bir kafede fuhuş pazarlığı yapan 2 kişi yakalandı. Şüphelilerden biri tutuklanırken, biri ise serbest bırakıldı. Samsun'da polis tarafından yapılan eş zamanlı operasyonda çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı asayiş ekipleri bir kafede fuhuş pazarlığı yapıldığı bilgisine ulaştı. Ekipler tarafından düzenlenen operasyonda 1’i kadın 2 kişi fuhuş pazarlığı yaptıkları sırada yakalanarak gözaltına alındı. Şahıslar emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkan şahıslardan biri tutuklanarak cezaevine gönderilirken biri ise serbest bırakıldı.

Haberin Devamı

SAMSUN'DA DA FUHUŞ OPERASYONU!

Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü ekipleri," Fuhuş için yer temin etmek ve fuhşa aracı olmak" suçlarından bu sabah erken saatlerde çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Yapılan operasyonda aralarında kadınların da bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Afyonkarahisar’da kafedeki fuhuş pazarlığına polis baskını