Gündem Aile yemeğinde dehşet! Kurşun yağdırdı

Aile yemeğinde dehşet! Kurşun yağdırdı

29.08.2023 - 20:26 | Son Güncellenme:

Adana'da 29 yaşındaki Burak Yalçınkaya isimli şahıs aile fertleriyle mangal yaktıkları sırada çıkan tartışmada ağabeyini, annesini, yengesini ve 2 yeğenini tabancayla vurdu.

Olay, saat 18.00 sıralarında Yüreğir ilçesi Kışla Mahallesi’nde meydana geldi. Uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen Burak Yalçınkaya, ağabeyi Hüseyin Yalçınkaya, annesi Hacer Yalçınkaya, yengesi Esra Yalçınkaya ve yeğenleri Elif ile Yağmur Yalçınkaya, ailece yemek yemek için mangal yaktı.

Haberin Devamı

Aile yemeğinde dehşet Kurşun yağdırdı

Bu sırada aile arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Belinden tabancasını çıkaran Burak Yalçınkaya, tüm aile fertlerine tabancayla ateş açıp yaraladıktan sonra aynı silahı başına dayayıp ateşledi. Silah seslerini duyan çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Aile yemeğinde dehşet Kurşun yağdırdı

CİNAYET ŞÜPHELİSİ DE ÖLDÜ

Adana'da yemeğe davet ettiği ağabeyi Hüseyin Yalçınkaya ve 6 yaşındaki yeğeni Yağmur Yalçınkaya'yı tabancayla vurarak öldürüp, annesi Hatice, yengesi Esra ve diğer yeğeni Elif'i (9) yaralayan, sonrasında ise başına dayadığı tabancayı ateşleyen Burak Yalçınkaya, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Burak Yalçınkaya'nın cesedi, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.