Gündem AK Parti'li başkanın da hayatını kaybettiği kazada 2 kişi daha toprağa verildi

AK Parti'li başkanın da hayatını kaybettiği kazada 2 kişi daha toprağa verildi

04.12.2023 - 13:39 | Son Güncellenme:

Samsun’da 2 otomobilin çarpıştığı, AK Parti Artvin Gençlik Kolları Başkanı Doğukan İslamoğlu (25), Tolgahan Topuz (22) ve Nuhcan Çevik’in (22) hayatını kaybettiği kazada ağır yaralanan Ertuğrul Sağlam’ın (26) durumunun iyiye gittiği öğrenildi. Topuz ve Çevik de Çarşamba ilçesinde toprağa verildi.

AK Partili başkanın da hayatını kaybettiği kazada 2 kişi daha toprağa verildi

Kaza, 2 Aralık akşam saatlerinde Çarşamba ilçesi Dikbıyık mevkisinde meydana geldi. Nişan merasimine giden Tolgahan Topuz yönetimindeki 55 AGU 319 plakalı otomobil, iddiaya göre makas attığı sırada direksiyon hakimiyetini kaybedip, karşı şeritte Ankara'dan yola çıkıp Artvin'e giden AK Parti Artvin Gençlik Kolları Başkanı Doğukan İslamoğlu yönetimindeki 06 DKU 378 plakalı otomobile çarptı.

Haberin Devamı

Kazada 2 sürücü, Nuhcan Çevik ve Ertuğrul Sağlam, ağır yaralandı. İhbarla bölgeye sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı. İslamoğlu ile Topuz, kurtarılamadı. Nuhcan Çevik de dün sabah yaşamını yitirdi.

AK Partili başkanın da hayatını kaybettiği kazada 2 kişi daha toprağa verildi

Doğukan İslamoğlu'nun cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından memleketi Artvin’de toprağa verildi. Tolgahan Topuz ve Nuhcan Çevik’in cenazesi ise Çarşamba ilçesi Ordubaşı Mahallesi’ndeki aile kabristanlığına defnedildi. Sağlam’ın genel durumunun iyiye gittiği, aldığı darbeden dolayı gözünden ameliyat edildiği öğrenildi.