Gündem Aşk ve Mavi son bölümde neler oldu? Yeni fragman yayınlandı mı?

Aşk ve Mavi son bölümde neler oldu? Yeni fragman yayınlandı mı?

25.05.2018 - 10:25 | Son Güncellenme:

Aşk ve Mavi dizisinin heyecan dolu 67. bölümü ilgiyle izlendi. Cuma akşamları ekrana gelen ATV'nin sevilen dizisi Aşk ve Mavi'de Ali ile Cemal arasındaki büyük sırrı Mavi öğreniyor ve şok oluyor. Peki Aşk ve Mavi'nin merak edilen yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Aşk ve Mavi son bölümde neler oldu Yeni fragman yayınlandı mı

Aşk ve Mavi 67. bölüm yayınlandı. Cuma akşamları ekrana gelen Aşk ve Mavi dizisinde Mavi ve Ali arasında küçük bir mutluluk tablosu yaşansa da Ali'nin hastalığını herkesten gizlemesi hata yapmasına yol açar. Cemal ve Ali arasındaki sır Mavi tarafından duyulur. Aşk ve Mavi 68. yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı.

Haberin Devamı

AŞK VE MAVİ 67. BÖLÜM ÖZETİ

"Ahmet'i benim değil,senin öldürdüğünü herkes öğrenecek!"

Ali, hastalığını tüm aileden saklamaya devam ederken bir yandan da biyopsi için bir günlüğüne nasıl ortadan kaybolacağının hesaplarını yapmaktadır. Cemal, Ali'nin banka kasasına koyduğu kaydı ele geçirmeyi başarmış, Mavi kaydı izlemeden başka bir kayıtla değiştirmeyi de başarmıştır.

AŞK VE MAVİ 67. BÖLÜM FRAGMANI

Belayı savuşturduğunu düşünen Cemal'i bir sürpriz beklemektedir. Safiye kaydı izlemiş ve Ahmet'i öldüren kişinin Cemal olduğunu öğrenmiş ve bu gerçeği herkese söylemek istemektedir. Cemal için işler iyice zorlaşmıştır. Artık kaderi Safiye'nin iki dudağının arasındadır.