Gündem Bahçeli’den Kulp Kaymakamı’na destek: Tertemiz alnından öpüyorum

Bahçeli’den Kulp Kaymakamı’na destek: Tertemiz alnından öpüyorum

24.01.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM grup toplantısında konuştu.

Bahçeli’den Kulp Kaymakamı’na destek: Tertemiz alnından öpüyorum

Bahçeli’nin konuşmasından satır başları özetle şöyle:

Haberin Devamı

ZİNCİR KIRILACAK: Koltuk, makam ve ikbal için her kötü role talip, her kirli ilişkiye hazır, her türlü rezalete razı, her neviden melanete hevesli olan malum siyaset devşirmelerine ülkemizin bağımsız ve parlak geleceği ise emanet edilemez. 31 Mart seçimleriyle yerel yönetimlere vurulan paslı zincirler kırılıp atılacaktır. Terör örgütleri, bölücü maşalar, ekonomik tetikçiler, sözde aydınlar, emperyalizmin piyonları, Cumhuriyet karşıtları; hakkın ve halkın aleyhinde kulis yapan iç ve dış bütün mihraklar 31 Mart’ta hiç unutulamayacakları bir ders alacaklardır.

‘DERSİM’ TEPKİSİ: DEM’lenmiş CHP’nin kimlerin emellerine hizmet ettiği, yönetimi altındaki belediyelerde dönen rüşvet çarklarının nerelere dayandığı, ayak oyunlarının ve yolsuzluk vakalarının nasıl volkan ağzı gibi patladığı artık herkesin bildiği ve gördüğü skandallardan yalnızca bir kısmıdır. Bunların demokratlığı köprüden geçene kadar, halkçılığı kelebeğin ömrü kadardır. CHP’nin dikişi yama tutmayan Genel Başkanı’na hatırlatmak isterim ki, Türkiye’de Dersim diye bir yer yoktur, olan ise tunç yüreklilerin yaşadığı Tunceli’dir.

Haberin Devamı

HESABI SORULACAK: Davul ile tokmağın ayrı kişilerde bulunduğu bir siyasi acziyete güven duyulamaz, yerel yönetimlerde sorumluluk verilemez. İstanbul Murad’ına erecek, Ankara’ya altı ok değil Altınok mühür vuracak, İzmir’de de Dağ’ın sıcaklığı Tuncu eritip savuracaktır. Cumhur İttifakı 31 Mart’ta, milli haklarımızın müdafaası, bölgesel ve küresel planda oyun kurucu vasfımızın devamı için başarılı olmalıdır. MHP kolları sıvamış, ‘ya Bismillah’ diyerek yola koyulmuştur.

HEDEF SON YURDUMUZ: Millet olarak yüzyıllardır devam eden küresel bir komplonun, dıştan kuşatmayı ve içten çökertmeyi amaçlayan mütecaviz bir saldırının hedefindeyiz. Bu kuşatmaların daha acımasızı, daha rezili bugün içimizdeki işbirlikçiler eliyle yürütülmektedir. Bu defa hedef son yurdumuzdur, milli birlik ve bekamızdır. Türk milletini birbirine kırdırmaya ve sonra da dağılmış parçalarını yutmaya çalışan küresel düşmanlık muhalefet eliyle düşe kalka mesafe kaydetmektedir. Yeni hedefleri 31 Mart’tır.

Haberin Devamı

YEREL SEÇİM MESAJI: Bugünkü kuşatma yarılamazsa; bölgesel krizlerin yeni tatbik sahası Anadolu coğrafyası olacaktır. İşte bu yüzden, 31 Mart seçimleri istikrar ile dağınıklığın, sadakat ile hıyanetin, şehit ile caninin, gazi ile gafletin, husumet ile muhabbetin, hizmet aşkıyla hüsran arayışının, cumhur ile zilletin, vatan ile satanların arasında yapılacaktır. Kazanan Türkiye, Türk milleti olacaktır.

KULP’TA TARTIŞMA: (Diyarbakır Kulp’ta kaymakam ile imam arasında yaşanan tartışma) Baskı ve dayatmayla şehitlere rahmet dilememek, sorasında kaymakam şiddet uyguladı bahanesiyle küçücük bir çizikten darp raporu almaya tevessül etmek Müslümanca bir tavır değildir. Huzurlarınızda Kaymakamımız Burak Akeller’in tertemiz alnından öpüyor, onu yetiştiren anasına, babasına şükranlarımı sunuyorum. Mesele sadece bir kaymakam ile bir imam arasında geçen tatsız bir olay değildir. Serok Ahmet (Davutoğlu) sana gelince, imamın darp edildiği yalanını servis edip peşine takılman, kaymakamımızı önyargılarının esiri olarak suçlaman münafıklık alametidir ve tövbe etmen temennimizdir. 

Haberin Devamı

‘Emekli daha fazlasını hak ediyor’

MHP lideri Bahçeli, zam bekleyen emeklileri de unutmadı. Bahçeli konuşmasının sonunda “Emekli maaşlarıyla ilgili iyileştirmeleri desteklemekle birlikte, emeklilerimizin daha fazlasını hak ettiklerine samimiyetle inanıyorum” ifadelerini kullandı.