Gündem Bahtiyar Ölmez 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Bahtiyar çatışmanın içine düşüyor!

Bahtiyar Ölmez 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Bahtiyar çatışmanın içine düşüyor!

25.11.2017 - 09:39 | Son Güncellenme:

Bahtiyar Ölmez 3. bölümüyle izleyenleri heyecanlandırdı. Bahtiyar Ölmez son bölümde Bahtiyar'ın yalanları ortaya çıktı ve izleyenler büyük bir merakla Bahtiyar Ölmez 4. Bölüm fragmanını aramaya başladı. ATV ekranlarının yeni dizisi Bahtiyar Ölmez'in 4. bölüm fragmanı yayınlandı.

Bahtiyar Ölmez 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı Bahtiyar çatışmanın içine düşüyor

ATV ekranlarının yeni dizisi Bahtiyar Ölmez son bölümüyle nefesleri kesti. İşte sevilen dizi Bahtiyar Ölmez'in 4. bölüm fragmanı...

BAHTİYAR ÖLMEZ 4. BÖLÜM FRAGMANI

Bu yıl yayın hayatına başlayan ve oldukça ilgi gören dizi Bahiyar Ölmez'in 4. bölüm fragmanı yayınlandı...



BAHTİYAR ÖLMEZ 3. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Haberin Devamı

Bahtiyar Ölmez'e kuru sıkı silahla ateş edildiği için ölmez. Ama ölümden daha zorlu bir görev onu beklemektedir. Aytekin'in silahlarını bulması için yalnızca 24 saati vardır. Üstelik Fuat oyun üzerine oyun kurmakta, Bahtiyar'ı Aytekin'in namlusunun ucuna itmektedir. Bahtiyar işi çözmek için ne yapsa ayağına dolanmakta, bir türlü çözüm bulamamaktadır. Bahtiyar umudunu yitirir ve Aylin'e bıraktığı veda mektubunda gerçek kimliğini itiraf eder. Öte yandan, Nuran, Caner'e söylediği yalan yüzünden büyük bir tehlikeyle karşı karşıyadır. Tek yardım isteyebileceği Şinasi'dir. Şinasi Nuran'ı kurtarabilecek midir? Aytekin'in silahı Bahtiyar'ın ensesindedir. Bahtiyar, Aytekin'in elinden kurtulabilecek midir?