Gündem Bakan Fidan, İİT Olağanüstü Dışişleri Bakanları Konseyi Toplantısı'na katıldı

Bakan Fidan, İİT Olağanüstü Dışişleri Bakanları Konseyi Toplantısı'na katıldı

05.03.2024 - 20:33 | Son Güncellenme:

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İslam İşbirliği Teşkilatı ve Arap Ligi Olağanüstü Ortak Zirvesi Dışişleri Bakanları Konseyi Toplantısı’na katıldı. Suudi Arabistan’da bulunan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, temaslarına başladı.

Bakan Fidan, İİT Olağanüstü Dışişleri Bakanları Konseyi Toplantısına katıldı

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Suudi Arabistan’ın Cidde şehrinde düzenlenen İslam İşbirliği Teşkilatı ve Arap Ligi Olağanüstü Ortak Zirvesi Dışişleri Bakanları Konseyi Toplantısı’na katıldı. Toplantıda, İsrail’in Gazze’deki Filistinlilere karşı halen devam ettirdiği katliamın önlenmesi için neler yapılabileceği ele alındı.

Haberin Devamı

Bakan Fidan, İİT Olağanüstü Dışişleri Bakanları Konseyi Toplantısına katıldı

TEMASLARINA BAŞLADI

İslam İşbirliği Teşkilatı ve Arap Ligi Olağanüstü Ortak Zirvesi Dışişleri Bakanları Konseyi Toplantısı için Suudi Arabistan’da bulunan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, temaslarına başladı. Bakan Fidan, Cidde kentinde Tunus Dışişleri, Göç ve Yurtdışında Yaşayan Tunuslular Bakanı Nebil Ammar ile araya geldi.

Bakan Fidan, İİT Olağanüstü Dışişleri Bakanları Konseyi Toplantısına katıldı

İRANLI MEVKİDAŞI ABDULLAHİYAN İLE GÖRÜŞTÜ

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Olağanüstü Dışişleri Bakanları Konseyi Toplantısı marjında İranlı mevkidaşı Hüseyin Emir Abdullahiyan ile Cidde'de görüştü.

Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Bakanımız Hakan Fidan, İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Olağanüstü Dışişleri Bakanları Konseyi Toplantısı marjında İranlı mevkidaşı Hüseyin Emir Abdullahiyan ile Cidde'de görüştü" denildi.