Gündem Bakan Güler, şehit ve gazi çocuklarıyla bir araya geldi

Bakan Güler, şehit ve gazi çocuklarıyla bir araya geldi

21.04.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, şehit ve gazilerin çocukları ile bakanlıkta bir araya geldi.

Bakan Güler, şehit ve gazi çocuklarıyla bir araya geldi

ANKARA Milliyet - Güler, “Sevgili çocuklar, bugün vatanımızda özgürce yaşıyorsak bunda en büyük pay, aziz şehit ve gazilerimize aittir. Bizler de onların emaneti olan aziz vatanımızı korumak ve kollamak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Sizler de geçmişi zaferlerle dolu şanlı tarihimizi çok iyi bilmeli, ileride ülkemize hizmet edebilmek için kendinizi en iyi şekilde yetiştirmelisiniz. Çünkü sizler, tarihte olduğu gibi bugün de vatan topraklarını korumak ve savunmak için cesaretle ve fedakarca görevini yaparken şehit ve gazi olan kahramanlarımızın evlatlarısınız” dedi.

Haberin Devamı

Çocukların geleceğin güvencesi olduğunu vurgulayan Güler, “Şehit ve gazilerimizin en kutsal emaneti ve canımızdan bir parça olan sizleri çok seviyoruz. Devletimiz, siz değerli çocuklarımıza daha iyi bir gelecek hazırlamak, iyi şartlarda eğitim almanızı sağlamak için tüm imkânlarını seferber ediyor. Milli Savunma Bakanlığı olarak daima yanınızdayız. Biz, büyük bir aileyiz” ifadelerini kullandı.