Gündem Beşiktaş Sivasspor maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

Beşiktaş Sivasspor maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

19.01.2020 - 11:54 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 18. haftasında Beşiktaş kendi evinde Sivasspor'u ağırlıyor. Beşiktaş'ın lider Sivasspor'a yaklaşması için büyük bir fırsat... Taraftar bu heyecanlı maça şahit olma adına şimdi "Beşiktaş Sivasspor maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?" sorularına cevap arıyor.

Beşiktaş Sivasspor maçı ne zaman Saat kaçta, hangi kanalda

Süper Lig'in ikinci devresi başladı. Beşiktaş ikinci devrenin ilk maçında lider Sivasspor ile karşılaşıyor. Karşılaşma her iki takım için de kritik bir öneme sahip... Beşiktaş kazanırsa liderle olan puan farkını 4'e indirecek. Sivasspor kazandığı takdirde ise önemli bir virajı sağlam bir şeklide aşmış olacak. Peki, Beşiktaş Sivasspor maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ SİVASSPOR MAÇI NE ZAMAN?

Beşiktaş Sivasspor maçı bu akşam saat 19.00'da Vodafone Arena'da oynanacak. Karşılaşmayı Ali Şansalan yönetirken mücadele beIN SPORTS 1 HD kanalından canlı yayınlanacak.

Beşiktaş - Sivasspor muhtemel 11'ler...

Beşiktaş: Karius, Gökhan, Vida, Roco, Caner, Diaby, Elneny, Atiba, Ljajic, N'Koudou, Burak Yılmaz

Sivasspor: Samassa, Goiano, Appindangoye, Caner, Uğur, Erdoğan, Hakan, Fatih, Ziya, Emre Kılınç, Yatabere

Ruiz cezalı, Lens ve Dorukhan sakat

Süper Lig’de iki maçlık mağlubiyetin ardından Gençlerbirliği’ni yenerek devre arasına giren siyah-beyazlılarda Victor Ruiz sarı kart cezası nedeniyle bugünki mücadelede forma giyemeyecek. Beşiktaş’ta ayrıca sakatlıkları bulunan Dorukhan Toköz ile Jeremain Lens de Sivasspor maçında yer alamayacak.

Haberin Devamı

SARI KART CEZA SINIRINDA 5 OYUNCU

Beşiktaş’ta Demir Grup Sivasspor maçı öncesi 5 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Burak Yılmaz, Umut Nayir, Gökhan Gönül, Necip Uysal ve Muhammed Elneny, bugün sarı kart görmeleri halinde gelecek hafta Göztepe ile deplasmanda oynanacak mücadelede görev yapamayacak.

LİGDE 5 MAÇTIR GOL YİYOR

Beşiktaş, ligde oynadığı son 5 maçta kalesini gole kapatamadı. Siyah-beyazlı ekip söz konusu 5 karşılaşmada Hes Kablo Kayserispor, Kasımpaşa, BtcTurk Yeni Malatyaspor, Fenerbahçe ve Gençlerbirliği karşısında kalesinde toplam 9 gol gördü. Beşiktaş ile Sivasspor 28. randevuda - İki takım arasında Süper Lig’de geride kalan maçlarda Beşiktaş 13, Sivasspor 9 galibiyet aldı.

Beşiktaş ile lider Demir Grup Sivasspor, Süper Lig’de bugün 28. kez karşılaşacak. İki takım arasında geride kalan 27 lig maçında Beşiktaş 13, Sivasspor 9 galibiyet aldı, 5 karşılaşma da berabere sonuçlandı. Beşiktaş’ın 37 golüne, Sivasspor 31 golle yanıt verdi. Sezonun ilk yarısında Sivas’ta yapılan maçı ev sahibi ekip 3-0 kazandı.