Gündem Bir günde yiten 7 can

Bir günde yiten 7 can

06.08.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Yurt genelinde dün meydana gelen kazalarda yedi kişi can verdi.

Bir günde  yiten 7 can

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde sürücüsü henüz belirlenemeyen otomobil, karşıdan karşıya geçmeye çalışan Reber Yavuzaslan’a (4) çarparak kaçtı. Siverek Devlet Hastanesi’ne kaldırılan küçük çocuk kurtarılmadı. Kazanın ardından toplanan bir grup mahalle sakini, bölgede sürekli kaza meydana geldiğini, altgeçit taleplerinin karşılık bulmadığını savunarak, karayolunu yaklaşık 2 saat trafiğe kapattı.

Haberin Devamı

Uşak’ta İsmail Çelebi’nin (41) kullandığı otomobil, Uşak Havaalanı’ndan şehir merkezine giderken aynı yönde ilerleyen Recep Ergin’in kullandığı tıra arkadan çarptı. Kazada otomobil sürücüsü Çelebi ile yanındaki Hakan Uçar yaşamını yitirirken, tır sürücüsü gözaltına alındı.

Konya’nın Kulu ilçesinde Halil Al Halil (47) idaresindeki otomobil de, bir dinlenme tesisi önünde park halindeki kamyona arkadan çarptı. Kazada sürücü Al Halil ile Dursun Şeyho (47) ve Farez Naif (37) hayatını kaybederken, otomobilde bulunan Sauria Naif (18), Samira Şeyho (25) ve Musual Halil (2) yaralandı. Otomobildekilerin, Şanlıurfa’daki bir cenaze törenine katıldıktan sonra İstanbul’a döndükleri öğrenildi.

Kaleci Fevzi’nin acı günü

Haberin Devamı

Muğla’nın Yılanlı Mevkisi’nde eski milli kaleci Fevzi Tuncay’ın annesi 50 metre yükseklikteki uçuruma yuvarlandı. Gülşen Tuncay’ın yanarak can verdiği öğrenildi.