Gündem Bizim Hikaye 37. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Filiz tutuklandı ve...

Bizim Hikaye 37. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Filiz tutuklandı ve...

31.05.2018 - 09:57 | Son Güncellenme:

Bizim Hikaye 36. bölümüyle oldukça heyecanlı bir bölümü geride bıraktı. FOX TV'nin ilgiyle izlenen dizisi Bizim Hikaye yeni bölümde Filiz tutuklandı ve ortalık karıştı. Peki Bizim Hikaye 37. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bizim Hikaye 37. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı Filiz tutuklandı ve...

Perşembe akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Bizim Hikaye yeni bölümde heyecan doruğa çıktı. Peki Bizim Hikaye 37. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

BİZİM HİKAYE 36. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ömer’in gerçek yüzünü gören Filiz, bu konuda Barış’tan özür diler. Bu durum ikisi arasındaki yakınlığı artırsa da çözmeleri gereken sorunlar bitmemiştir. Ameliyattan sağ salim çıkan Cemil ise Ömer’i yakalayabilmek için Filiz’e bir teklifte bulunur. Boşanma kağıtlarını imzalaması karşılığında bu teklifi kabul eden Filiz kendini tehlikeye atarken, her şeyden habersiz olan Barış işleri karıştırır.

Fikri ise Filiz’le yaşadığı son yüzleşmeden sonra kendini çocuklarına adamaya ve iyi bir baba olmaya karar vermiştir. Elibollar tarafından ciddiye alınmayan Fikri kendini ispatlamak için uğraşırken annesiyle de Şeyma konusunda çatışır. Ancak Fikri’nin hayatına bir anda giren özel bir kadın her şeyi değiştirecektir.

Haberin Devamı

Öte yandan Fiko ve Kiraz Darüşşafaka, Rahmet ise Ankara’daki bir üniversitenin sınavlarına hazırlanırken tüm okuyan Elibollar için yuvadan uçma vakti yaklaşmış görünmektedir...

BİZİM HİKAYE 37. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Bizim Hikaye 37. yeni bölüm fragmanı yayınlanur yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak.