Gündem Bizim Hikaye son bölümün ardından 42. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bizim Hikaye son bölümün ardından 42. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

05.10.2018 - 07:21 | Son Güncellenme:

Bizim Hikaye dün 41. son bölümü ile ekrana geldi. Filiz ve Barış'ın hayatları bir kez daha kesişiyor. Öte yanda beklenmedik bir olay patlak verir. Peki Bizim Hikaye 42. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bizim Hikaye son bölümün ardından 42. bölüm fragmanı yayınlandı mı

FOX TV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Bizim Hikaye dün akşam yine herkesi ekran başına kilitledi. Beklenmedik gelişmelerin yaşandığı Bizim Hikaye'nin 42. yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı.

Haberin Devamı

Filiz Barış ile yeniden karşı karşıya gelir. Tülay ise çocuklarını kaybetmenin şokuyla dağılır.

Bizim Hikaye yeni bölümü ile 11 Ekim Perşembe FOX TV'de...

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hayatları bir kez daha aynı yerde kesişen Filiz’le Barış’ın dengeleri yerinden oynamaya başlar. Barış, Filiz'den biran önce uzaklaşması gerektiğinin farkındadır ama onu gördükçe verdiği kararı uygulamakta zorlanır. Onun kendine hakim olamaması, Filiz’in de kafasını karıştırmaya başlar. Filiz bir yandan kardeşleri için çabalarken, bir yandan da Barış’ın değişen hareketlerine anlam vermeye çalışır. Arkadaşlarının iyiliğini düşünen Tülay’la Çiçek de, Barış’ı oradan göndermenin fırsatını kollamaya başlar. Kardeşler cephesinde de işler kızışmaktadır. Filiz, Kiraz’la uğraşırken, Rahmet de Deniz’in tuzakları arasından sıyrılmaya çalışmaktadır. Ancak olay hiç beklemedikleri bir yerden patlar. Hiç kimse hayatlarının ortasına düşecek bombaya hazırlıklı değildir.