Gündem Bodrum katta patlama: 1 ölü, 7 yaralı

Bodrum katta patlama: 1 ölü, 7 yaralı

18.11.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Küçükçekmece Atatürk Mahallesi’nde dört katlı bir binanın bodrum katında dün bir patlama meydana geldi. Patlamada bir kişi hayatını kaybederken, ikisi ağır 7 kişi de yaralandı.

Bodrum katta patlama: 1 ölü, 7 yaralı

Gülden Çoktan - Atatürk Mahallesi Divan Sokak’ta bulunan dört katlı binanın bodrum katındaki dairede dün saat 15.00 sıralarında bir patlama meydana geldi. Büyük bir gürültüyle paniğe neden ve çevre binalar ile araçlara zarar veren patlamanın ardından olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Haberin Devamı

Valilik açıklama yaptı

7 kişi ambulanslarla hastaneye sevk edilirken; yangına müdahale eden itfaiye ekipleri dairede bir kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. İstanbul Valiliği’nden yapılan açıklamada, “İlk belirlemelere göre doğal gaz kaynaklı olduğu tespit edilen patlama sonucunda bir vatandaşımız hayatını kaybetmiştir. Olayla ilgili tahkikat devam etmektedir” denildi. Ancak olay yerine gelen Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, iş yerinde antibakteriyel sprey üretildiğini, patlamaya da tüplerin neden olmuş olabileceğini söyledi. İBB’den yapılan açıklamada da patlamanın kimyasal reaksiyondan kaynaklabileceği ifade edildi. İGDAŞ yetkililerinin yaptığı incemelerde de patlamanın doğal gazdan kaynaklı olmadığı ifade edildi.

 

Yazarlar