Gündem Burçak Tuncer kimdir?

Burçak Tuncer kimdir?

17.04.2017 - 14:33 | Son Güncellenme:

Burçak Tuncer, Survivor 2017'deki mücadelesi tüm hızıyla devam ediyor. Türk televizyon tarihinin en çok izlenen yarışması Survivor 2017'de Gönüllüler takımında yarışan Burçak Tuncer, yarışmalardaki performansı ile dikkat çeken isimler arasında. Peki Burçak Tuncer kimdir? Hayatı ve kariyeri hakkında tüm detayları bu haberimizde sizler için derledik.

Burçak Tuncer kimdir

Survivor yarışmacılarından Burçak Tuncer, katılım gösterdiği 126 oyundan sadece 58 galibiyeti var. Takımı için büyük bir mücadele örneği gösteren Burçak Tuncer, ada hayatındaki yaşamı ve yarışmalarda sergilediği performans merak ediliyor. Tavırları ve konuşmasıyla dikkat çeken Burçak Tuncer hakkında merak edilenleri bu haberimizde bulabilirsiniz...

Haberin Devamı

Tv 8’in en çok izlenen yarışması olan Survivor’ın Gönüllüler takımında boy gösteren yarışmacılarından biri olan Burçak Tuncer, sahip olduğu pozitif bakış açısıyla hem takım arkadaşlarına hem de kendisine moral kaynağı oluyor. Böylece kendisinden söz ettirmeyi başaran Burçak, yılmayan pozitif performansıyla rakiplerinin de gözünü korkutuyor.

SURVİVOR BURÇAK TUNCER KİMDİR?

Burçak Tuncer, 6 Nisan 1992 yılında İzmir’in Karşıyaka ilçesinde dünyaya gelmiştir. Doğduğu gün itibarı ile Koç Burcu olan Burçak Tuncer’in gerçek hayatında mimarlık yaptığı bilinenler arasında yer almaktadır. Lise eğitimini İzmir Tevfik Fikret Lisesi’nde almış olan Burçak Tuncer’in mimar olarak ayrıldığı ve üniversite eğitimini tamamladığı okul İzmir Ekonomi Üniversitesi iken, bölüm de Mimarlık bölümüdür.

Burçak Tuncer, eğitim hayatı süresince birçok farklı sanat dalıyla ilgilenmiştir. Sahip olduğu yeteneği sonuna kadar kullanan Burçak, resim dalında da aralarında birinciliklerin de olduğu birçok ödül kazanmıştır. Böylece kariyerinde başarılı adımlar atmaya devam eden Burçak Tuncer’in, Çeşme Sanat Galerisi’nde kişisel resmi sergisini de açtığı bilinmektedir.