Gündem Cennet'in Gözyaşları 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Cennet'in Gözyaşları 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

03.12.2017 - 12:48 | Son Güncellenme:

Cennet'in Gözyaşları 11. son bölümü ile herkesi ekrana başına kilitledi. Pazar akşamlarının heyecanla takip edilen dizisi Cennet'in Gözyaşları'nda ortalık karıştı. Cennet'in Gözyaşları 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Cennetin Gözyaşları 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Cennet'in Gözyaşları 11. bölüm yayınlandı. Heyecanlı gelişmelerin yaşandığı Cennet'in Gözyaşları dizisinde Selim, Nilgün'ün yaptıklarını öğrendi. Peki Cennet'in Gözyaşları 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

CENNET'İN GÖZYAŞLARI 12. BÖLÜM FRAGMANI

Büyük bir ilgiyle izlenen dizi Cennet'in Gözyaşları'nın 12. bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak.

Haberin Devamı

CENNET'İN GÖZYAŞLARI 11. BÖLÜM FRAGMANI

"Ben yanarsam seni de yakarım!"

Arzu ve Cengiz, Rıza'nın ölümünden kendilerinin suçlanacağını düşündüğü için dönüşü olmayan bir hataya bulaşırlar. Cesedi ortadan kaldıracaklardır. Ne var ki Soyer Ailesi de Rıza'yı arıyordur. En son görüldüğü yerde arama çalışmaları sürerken Cennet ve Selim de kendi sıkıntılarıyla uğraşıyorlardır. Selim, Nilgün'ün Cennet'i kaçırtıp, öldürmeye çalıştığını öğrenmiştir artık. Ailesini affetmeye niyeti yoktur Selim'in. Şu anda da tek destekçisi Cennet'tir. Ama Rıza'nın kaybolduğu haberi onlara da ulaşır. Herkes Rıza'yı aramaya başlar. Hiçbir sır gömüldüğü yerde çok fazla kalmayacaktır…

CENNET'İN GÖZYAŞLARI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Haberin Devamı

Cennet öz annesinin kendisine oynadığı oyunu öğrenmiştir. Annesinin kim olduğunu öğrenmeden hiçbir yere gitmeyecektir. Annesini ararken ona Selim de yardım eder. Selim'in iyiliği için onu terk etmiştir Cennet ama bunun aslında ne kadar yanlış olduğunun farkına varır. Yıllar sonra kavuştuğu Ali'dir Selim ve ona arkasını dönmeyecektir. Selim gerçekleri hatırlayana kadar aşkına, Selim'e sıkı sıkıya sahip çıkacaktır. Bunun için Cengiz'i, Nilgün'ü ve herkesi karşısına almaya da hazırdır.

Arzu ve Melisa için Cennet'in gitmemesi yine büyük bir sorundur. Melisa artık daha kötücül yollara başvurmaya karar verir. Bu işi kökünden çözecektir... Ama Arzu için durum daha kritiktir. Cennet yeniden peşine düşmüştür ve daha da kötüsü artık Rıza da bu işin peşindedir. Cennet'e annesini bulması konusunda yardım edecektir... İşler daha da sarpa sarmışken olabilecek en kötü şey olur. Arzu'nun sakladığı sırlara bir yenisi daha eklenecektir ve bu defaki en ağır suçlardan biri olacaktır!