Gündem Çorum'da korkunç kaza: 2 can kaybı

Çorum'da korkunç kaza: 2 can kaybı

15.02.2024 - 11:48 | Son Güncellenme:

Çorum'da kamyona çarpan otobüs alev alev yandı. Feci kazada ilk belirlemelere göre, 2 kişi hayatını kaybederken, 5 kişi de yaralandı.

Çorumda korkunç kaza: 2 can kaybı

Kaza, Çorum-Merzifon karayolu 36. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Çorum'dan Samsun'a ulaşmak üzere hareket eden Süleyman Ç. idaresindeki 34 EPR 665 plakalı yolcu otobüsü, Muharrem İ. yönetimindeki 19 AL 216 plakalı kamyona arkadan çarptı.

Haberin Devamı

Çarpmanın etkisi ile otobüs alevlere teslim oldu. İlk belirlemelere göre, kazada otobüsteki 2 kişinin hayatını kaybettiği, 5 kişinin ise yaralandığı öğrenildi. Bölgeye çok sayıda sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekibi sevk edildi.

Çorumda korkunç kaza: 2 can kaybı

Çorumda korkunç kaza: 2 can kaybı

Çorumda korkunç kaza: 2 can kaybı

VALİ DAĞLI'DAN YARALILARA ZİYARET

Kaza sonrası Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne giden Çorum Valisi Zülkif Dağlı, yaralıları ziyaret etti. Burada gazetecilere açıklama yapan Vali Dağlı, "Antalya’dan Samsun yönüne giden otobüsün kamyona arkadan çarpması sonucu kaza meydana geliyor ve yangın çıkıyor. Maalesef 2 vatandaşımızı kaybettik, otobüste 8 kişi ile 2 şoför ve 1 de muavin vardı. 6 vatandaşımız da yaralandı. Ziyaret ettiğimiz vatandaşlarımızın sağlık durumlarının iyi olduğunu öğrendik. Gerekli çalışmalar sürüyor" dedi.

Haberin Devamı

KİMLİKLERİ BELİRLENDİ

Kazada kardeşler Eyüp Aşık ve Leyla Aşık Kaplan hayatlarını kaybetti. Selahattin Erdoğan, Emre Tıraş, Oğuzhan Bul, Furkan Yılmaz, Süleyman Çetintaş ve Abdullah Alataş'ın yaralandığı kazada 3 kişinin ise yara almadığı belirtildi.