Gündem Demir’den Öykü’ye hastalık itirafı! Kızım yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Demir’den Öykü’ye hastalık itirafı! Kızım yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

12.04.2019 - 23:05 | Son Güncellenme:

Kızım 27. son bölüm ile ekranlara geldi. Bu sezonun en beğenilen dizilerinden olan Kızım’da, yine izleyenleri ekrana kilitleyen bir bölüm geride kaldı. Son bölümde Demir Öykü’ye hastalığını açıkladı. Bütün gerçekleri öğrenen Öykü ise durumu olgunlukla karşıladı. Bu olay baba kızı birbirine daha da bağlarken, birlikte geçirdikleri güzel anlar izleyenleri duygulandırdı. Peki Kızım 28. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Demir’den Öykü’ye hastalık itirafı Kızım yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Her Cuma saat 20:00’de TV 8 ekranlarına gelen Kızım’da yine hem eğlenceli hem de duygusal bir bölüm geride kaldı. Öykü hastalığını babasından öğrenirken onunla savaşmaya karar verdi. O anlar izleyenlerin gözlerini doldurdu. Seyirciler şimdiden yeni bölümü merak etseler de Kızım 28. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz sayfamızdan izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

KIZIM 27. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Öykü, babası demir'in kendisine yazdığı mektupla hastalığını öğrendi. Öykü bunun üzerinde hasta olması nedeniyle teyzesinin kendisini bırakmasından dolayı babasına kavuştuğunu anlayadı. Kızım'ın yeni bölümünde baba kız duygusal anlar yaşadı. Öykü ise hastalığıyla savaşmaya karar verdi.