Gündem Demir ölümün kıyısında! Kızım yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Demir ölümün kıyısında! Kızım yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

03.05.2019 - 23:10 | Son Güncellenme:

Kızım 30. bölümü ile TV 8 ekranlarına geldi. Sevilen dizinin son bölümünde başı belada olan Demir Öykü’den uzaklaştı. Bu ayrılığa dayanamayan Öykü gözyaşlarına boğulurken bu durum Demir’in Candan ile yeniden yakınlaşmasına sebep oldu. Demir’e doğrultulan silah patlayacak mı sorusunun cevabını herkes merakla beklerken izleyiciler yeni bölüm fragmanını şimdiden merak etmeye başladı. Peki Kızım 31. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Demir ölümün kıyısında Kızım yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Her Cuma saat 20:00’de TV 8 ekranlarına gelen Kızım’da yine heyecan dozu yüksek bir bölüm geride kaldı. Başı belada olan Demir Öykü’den uzaklaşırken bu durum Öykü’yü oldukça yaraladı. İzleyenler ise yeni bölüm fragmanı için şimdiden beklemeye koyuldu bile. Kızım 31. bölüm fragmanı henüz yayınlanmazken yayınlandığında sayfamızda izlemeniz mümkün olacak.

Haberin Devamı

KIZIM 31. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kızım 30. yeni bölümünde Demir hayatı tehlikedeyken, Öykü ve Candan'ın ondan uzaklaşmasını istiyor. Öykü bu duruma çok üzülürken, öğretmeni onu sakinleştirmek için elinden geleni yapıyor. Öğretmeni, Öykü ile ilgilenirken, Candan ve Demir'in yakınlaşması ise izleyenleri çok şaşırtacak.