Gündem Diriliş Ertuğrul 57. yeni bölüm fragmanı heyecanlandırdı! -İzle

Diriliş Ertuğrul 57. yeni bölüm fragmanı heyecanlandırdı! -İzle

30.04.2016 - 15:19 | Son Güncellenme:

TRT1'de ilgiyle izlenen dizi Diriliş Ertuğrul bomba bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. Heyecanın dorukta olduğu Diriliş Ertuğrul 57. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizide bu hafta Noyan'ın en büyük destekçilerinden biri olan Ulu Bilge öldürülüyor. İşte Diriliş Ertuğrul 57. bölüm fragmanı ve son gelişmeler...

Diriliş Ertuğrul 57. yeni bölüm fragmanı heyecanlandırdı -İzle

Diriliş Ertuğrul 57. bölüm fragmanı ve detayları yayınlandı. Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Esra Bilgiç, Kaan Taşaner, Serdar Gökhan, Hülya Darcan ve Serdar Deniz gibi isimlerin paylaştığı Diriliş Ertuğrul 57. yeni bölümü ile 4 Mayıs 2016 Çarşamba akşamı saat 20:00'da TRT1'de.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 57. BÖLÜM FRAGMANI

Haberin Devamı

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 57. BÖLÜM ÖZETİ

Diriliş “Ertuğrul”un 57.Bölümünde Saadettin Köpek, Sultan’a mektup yazarak yaşanan durumu bildirmiştir. Mektubunda Şehzade Yiğit’in Türkmen beylerini arkasına alarak, sultanlığını ilan ettiğini yazar. Ayrıca Yiğit’in en büyük destekçisinin Ertuğrul olduğuna dair olan şüphelerinin, güçlendiğini de eklemiştir. Noyan’ın eline düşen Turgut, tam öldürüleceği anda Şehzade Yiğit’in araya girmesiyle kurtulmuştur. Noyan, Yiğit’ten emir almayı her ne kadar kabullenmese de Goncagül’ün de kendisini teskin etmesiyle katlanmak zorunda kalır. Diğer yandan Saadettin Köpek’in Dündar’ı, Sungur Tekin’e vermesi yeni gelişmeleri de beraberinde getirmiştir. Sungur Tekin’in Saadettin Köpek’e olan bakışının değişmesi, Ertuğrul’la Sungur Tekin’in fikir ayrılığı yaşamasına sebep olur. Bütün bunlar yaşanırken, Saadettin Köpek, obaya gelir. Şehzade Yiğit’in sultanlığını ilan etmesinin, devletin bekasına karşı büyük bir tehdit olduğunu söyler. Sultan Alâeddin’in bu isyanın derhal bastırılmasını istediğini bildirir. Bu durum büyük bir şokun yaşanmasına neden olur. Ertuğrul, Tuğtekin ve Sungur Tekin Noyan’ın mağarasını basarlar. Ancak Noyan mağarasında değildir. Noyan, Gökçe’yi kaçırmak için oba yakınlarına gitmiştir.

Haberin Devamı

Diriliş Ertuğrulda bu hafta; Noyan, Gökçe’yi kaçırabilecek midir? Gündoğdu, Hayme, Selcan ve Noyan, karşılaşmasında neler olacak? Yiğit’ten Halime’ye gelen mektuptan sonra Ertuğrul’un yeni planı ne olacaktır? Gökçe’nin elbisesini mağarada gören Tuğtekin nasıl bir tepki verecektir? Bütün bu soruların cevabı Diriliş Ertuğrul 57. Bölümde yanıt bulacak.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL'DA SÜRPRİZ AYRILIK

Reyting rekortmeni Diriliş Ertuğrul dizisinde önümüzdeki hafta yayınlanacak yeni bölümde sürpriz bir ayrılık yaşanacak. 5 Mayıs'ta izleyici ile buluşacak olan Diriliş Ertuğrul dizisinde Noyan'ın en büyük destekçilerinden biri olan "Ulu Bilge" öldürülüyor.

Diriliş Ertuğrul'un geçtiğimiz çarşamba akşamı yayınlanan 56'ncı bölümü yine nefes kesti. Heyecanın sürekli dorukta olduğu dizide Noyan, hain planlarıyla Kayı obasına kan kusturmaya devam etti. Dizinin önümüzdeki hafta 5 Mayıs tarihinde yayınlanacak 57. bölümünde ise Noyan'ın en büyük destekçilerinden biri olan Ulu Bilge öldürülüyor. Yayınlanan fragmanda kafasına balta saplanan Ulu Bilge'nin yere yığıldığı görülüyor.

Haberin Devamı

DİRİLİŞ ERTUĞRUL OYUNCULARI

Engin Altan Düzyatan – Ertuğrul
Kaan Taşaner – Gündoğdu
Hülya Darcan – Hayme Ana
Esra Bilgiç – Halime
Didem Balçın – Selcan
Burcu Kıratlı – Gökçe
Cengiz Coşkun – Turgut Alp
Cavit Çetin Güner – Doğan Bey
Nurettin Sönmez – Bamsı Beyrek
Osman Soykut – İbn-i Arabi
Fahri Öztezcan – İlyas Fakih
Arda Anarat – Dündar
Burak Temiz – Yiğit Alp
Gökhan Karacık – Derviş
Celal Al – Abdurrahman

Diriliş Ertuğrul 57. yeni bölüm fragmanı heyecanlandırdı -İzle

Diriliş Ertuğrul'un Ömer'i Bosna'da film çekecek

Türkiye'de Diriliş Ertuğrul ve Filinta dizilerinde rol alan Boşnak asıllı oyuncu Reshad Strik, ilk uzun metrajlı filmi için yönetmen koltuğuna oturmaya hazırlanıyor.

Hollywood'da "Tepenin Gözleri 2" ve "Newcastle" gibi filmlerde rol aldıktan sonra kariyerine Türkiye'nin popüler dizileri "Diriliş Ertuğrul" ve "Filinta"da devam eden Boşnak asıllı oyuncu Reshad Strik, ilk uzun metrajlı filmi için yönetmen koltuğuna oturmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

20. yüzyılda yaşamış Bosnalı bir ailenin iki dünya savaşı, komünizm dönemi ve son Bosna savaşında yaşadıklarını konu alacak filmin hazırlıklarına devam eden Strik, çekimleri Bosna Hersek'te yapılacak film için kahramanlarını arıyor.

Boşnak yazar Edin Krehic'in "Bir gün geleceğim baba" (Jednog dana doci cu, oce) isimli kitabından uyarlanan ilk uzun metrajlı filmi hakkında AA muhabirine açıklamalarda bulunan Strik, 15 yıllık sinema tecrübelerinin ardından kendi filmini çekmek ve yönetmenlik kariyerini geliştirmek istediğini söyledi.

Strik, filmin çekimlerine ağustos ayında başlamayı planladıklarını belirterek, filmde Bosna Hersek'in yanı sıra Hırvatistan, Sırbistan, Almanya, Avusturya ve İngiltere'den de oyuncuların sahne alacağını kaydetti.