Gündem Diriliş Ertuğrul bu hafta başlayacak mı? Diriliş Ertuğrul yeni sezon fragmanı...

Diriliş Ertuğrul bu hafta başlayacak mı? Diriliş Ertuğrul yeni sezon fragmanı...

29.10.2018 - 13:52 | Son Güncellenme:

Diriliş Ertuğrul 5. yeni sezonu için geri sayım sürüyor. Dizinin hayranları büyük bir merakla Diriliş Ertuğrul yeni bölüm Çarşamba günü yayınlanacak mı sorusunun cevabını arıyor. İşte bu sorunun cevabı ve Diriliş Ertuğrul 5. yeni sezon ilk fragmanı...

Diriliş Ertuğrul bu hafta başlayacak mı Diriliş Ertuğrul yeni sezon fragmanı...

TRT 1'de yayınlanan Diriliş Ertuğrul yeni sezonda da bomba etkisi yaratacak. Çarşamba akşamları ekrana gelen dizinin yeni bölümleri ne zaman yayınlanmaya başlayacak?

Haberin Devamı

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Geçtiğimiz yıl Ekim ayında yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkan Diriliş Ertuğrul bu sezon henüz başlamadı. Diriliş Ertuğrul'un yeni bölümleri heyecanla beklenirken dizi bu kanalın bu haftaki yayın akışında henüz yer almıyor.

Diriliş Ertuğrul'un yayın saatinde Engin Altan Düzyatan'ın sunumu ile 3'te 3 Tarih isimli yeni bilgi yarışması yer alıyor.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YAPIMCISINDAN BURAK ÖZÇİVİT AÇIKLAMASI

Mehmet Bozdağ, "Dünyanın pek çok bölgesinde, 65'ten fazla ülkede beğeniyle takip edilen 'Diriliş Ertuğrul' dizisi, 2019-2020 sezonunda izleyicisiyle 'Diriliş Osman' konseptiyle buluşacak" dedi.

Başarılı yapımcı, "Uzun süredir büyük bir titizlikle yürüttüğümüz projede 'Osman' karakterine ise Burak Özçivit hayat verecek. Bu vesileyle yol arkadaşlığımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

İŞTE DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ SEZON FRAGMANI

Yazarlar