Gündem E-Bordro maaş dökümü sorgulama...

E-Bordro maaş dökümü sorgulama...

30.10.2016 - 12:21 | Son Güncellenme:

E-Bordro uygulaması ile maaş dökümüne kolayca ulaşabilirsiniz. Sadece tek bir şifre ile E-Bordro uygulamasına giriş yapabilir, tüm maaş bilgilerinizi görüntüleyebilirsiniz. E-Bordro hizmeti hakkında tüm detaylar haberimizde.

E-Bordro maaş dökümü sorgulama...

Teknolojinin hızla gelişmesi ile devlet kurumları vatandaşlar için bolca avantajlar yaratmıştır. Vatandaşlar bu avantajları kullanarak yaşamlarını daha kolay bir hale getirmiştir. Yaşamlarının her alanına internetin girmesi ile vatandaşlar devlet dairesi işlemleri ile ilgili sorgulamalarını dijital platform üzerinden yapmaya başlamıştır. Vatandaşlar sağlanmakta olan bu avantajlar sayesinde işlemlerini daha kolay ve pratik bir şekilde yapmaya başlamıştır. Devlet kurumları ile ilgili her türlü işlem sanal ortamdan yapılması mümkündür.

Haberin Devamı


E-BORDRO İÇİN TIKLAYINIZ!


EMEKLİ SANDIĞI EMEKLİLİK SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ!


Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.


Önceki senelere göre internet erişimi artık hemen hemen her yerdedir. Bu nedenle vatandaşlar bu avantajdan yararlanarak evlerinde, iş yerlerinde ve hatta oturmuş olduğu her yerden internet erişimi sağlayarak yapabilmektedir. Devlet kurumları ile ilgili yapılmış olan bu yenilikler sayesinde kurumlarda olan yoğunluğu yarıya indirmiştir. Önceki senelerde sadece kurumlarda yapılmakta olan bu işlemler yoğun bir kalabalığa neden oluyor idi. Bu kalabalık vatandaşlara oldukça zaman kaybettirebiliyordu. Çünkü bu yoğun kalabalık, sıra süresini uzatıyor idi. Böyle olunca da vatandaşlar saatlerce bu kurumlarda vakitlerini geçirebilmekte idi. Şimdiki dönemlerde ise bu sorun teknolojinin gelişmesi ile ortadan kalkmıştır. Devlet kurumları işlemleri içerisinde bulunmakta olan bordro işlemlerini yakından biliyorsunuzdur. Sadece devlet kurumlarında çalışmakta olan memurlar bordro işlemlerini çok sık bir şekilde yapmaktadır. Bordro belgesi sayesinde vatandaşlar maaşlarında ki herhangi bir kesintiyi ya da maaşlarındaki sorunu görebilmektedirler. Sadece memurlar için geçerli olan bordro belgesi artık sanal ortamda da yapılmaktadır. Sanal ortamda adı E-Bordro olarak geçmektedir.

Haberin Devamı


E-Bordro işlemlerini artık çok kolay bir şekilde sadece dakikalar içerisinde yapabilirsiniz. E- Bordro işlemlerini yapmak için internete erişim sağlamanız gerekir. Devlet tarafından vatandaşların daha kolay işlem yapabilmesi için bir sistem tasarlamıştır. Bu sistemi vatandaşlar çok sık bir şekilde kullanmaktadır. Çünkü E-Devlet sistemi içerisinde birçok işlem barındırdığı gibi tüm işlemleri de bir çatıda toplamıştır. E-Devlet sistemi oldukça kullanışlı bir sistemdir. Ve de bu sistem içerisinde yapılmakta olan tüm işlemler resmi niteliğe sahiptirler. E-Devlet sistemi üzerinden E-Bordro işlemi de yapılmaktadır. E-Bordro işlemini E-Devlet sistemi üzerinden yapmanız için ilk olarak bir E-Devlet şifrenizin olması gerekir. E-Devlet sistemi üzerinden işlem yapabilmek için şifrenizin olması gerekir. Ve bu şifre çok kolay bir şekilde alınmaktadır. E-Devlet şifresi almak için bulunmuş olduğunuz yerden herhangi bir PTT şubesine gitmeniz gerekir. Kimlik kartınız ya da T.C. kimlik numaranız ile şifre talebinde bulunabilirsiniz sadece 2 TL işlem ücreti ödeyerek E-Devlet şifresine sahip olabilirsiniz. Daha sonra E-Devlet sistem sayfasına girerek E-Bordro sorgulama sayfasına tıklayınız ve buradan kimlik doğrulama işlemi yapınız kimlik doğrulama işlemini yapmak için almış olduğunuz E-Devlet şifresi ve de T.C. kimlik numaranız ile yapabilirsiniz.