Gündem E-Bordro sistemi üzerinden maaş sorgulamak çok kolay!

E-Bordro sistemi üzerinden maaş sorgulamak çok kolay!

08.10.2015 - 22:12 | Son Güncellenme:

E-Bordro uygulaması ile maaşınızda olan kesintilerin kontolünü yapabilirsiniz. E-Bordro sistemini nasıl kullanacağınızı bilmiyorsanız bu haberi okuyarak bilgi edinebilirsiniz.

E-Bordro sistemi üzerinden maaş sorgulamak çok kolay

Herhangi bir kamu dairesinden kamu görevlisi olarak çalışıyor ve bu kurumlardan her ay maaş alıyorsanız maaşınız hakkında ayrıntılı bilgiye ulaşmak için E-Bordro uygulamasından yararlanabilirsiniz. E-Bordro uygulaması sadece kamu görevlilerinin yararlandığı ve maaşı hakkında ayrıntılı bilgi aldığı bir uygulamadır.

Haberin Devamı

Lütfen yönlendirildiğiniz sitede kimlik bilgilerinizi paylaşmayınız.

E-BORDRO HAKKINDA DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ!

Sizde maaşınız hakkında ayrıntılı bilgi almak ve gelir giderlerinizi tek kalem altında görmek istiyorsanız E-Bordro uygulamasından yararlanabilirsiniz. E-Bordro uygulaması ile birlikteartık sizde maaşınızda meydana gelen kesintiler ya da eklemeler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. E-Bordro uygulaması maaşınız hakkında siz kamu görevlilerine ayrıntılı bilgi sunan bir uygulamadır. E-Bordro uygulaması ile birlikte artık sizde ay sonunda maaşınızdan kesilen gelir vergisi, sendikal ödemeler ve sigorta ödemeleri hakkında bilgi sahibi olabilir ve net maaşınızı görebilirsiniz. Ayrıca bunun yanında maaşınıza mesai kalmanız sonucu yapılana eklemeler ve bunun benzeri bir çok ekleme hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Yani E-Bordro uygulaması ile birlikte ayrıntlılı olarak maaşınız hakkında bilgi sahibi olabilir ve maaşınızda meydana gelen kesinti, ekleme gibi bir çok konuyu tek kalem altında görebilrisiniz.

Haberin Devamı

Biz sizlere bu haberimizde E-Bordro uygulamasının nasıl kullanılacağı hakkında bilgi vereceğiz. Sizde bu konu hakkınd bilgi sahibi olmak istiyorsanız bu sayfada yer alan haberimizden yararlanabilirsiniz.

İlk olarak ww.ebordro.muhasebat.gov.tr adresine giriş yapmanız ve daha sonra aşağıda yer alana adımları sırası ile yerine getirmeniz gerekmektedir.

Bundan sonra ki adımda ise açılacak olan sayfa da TC kimlik numaranızı, memuriyet sicil numaranızı ve emekli sicil numaranızı ilgili alanlara eksiksiz ve doğru bir şekilde girmeniz gerekmektedir.

Bir sonraki ve son adımda ise yapmanız gereken işlem sorgulama yapmak istediğiniz ay ve yılı şeçmek olacaktır.

Bu adımları eksiksiz olarak yerine getirdikten sonra artık sizde maaşınız hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Online işlemlerin gelişmesi ve kamu yönetiminde açıklık ilkesinin bir gereği olarak geliştirilen E-Bordro uygulaması ila artık maaşınızda meydana gelen kesintilerin nedenini öğrenbilecek ve bir sonraki ay yatacak olan maaşınız tahmin etmeniz kolaylaşacaktır. Sizde E-Bordro uygulamasından yararlanmak istiyorsanız haberimizi okumanız ve bu bölümde yer alan adımları yerine getirmeniz yeterli olacaktır.