Gündem ‘Eldiven-bere taktım beni nasıl buldunuz’

‘Eldiven-bere taktım beni nasıl buldunuz’

11.08.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Kayseri’de kardeşinin de aralarında bulunduğu 7 kişiyi öldüren, cezasını çektiği cezaevinden geçen yıl tahliye olup, 8 gün önce de bir villada özel güvenlik görevlisi Sami Yılmaz’ı (47) öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan seri katil Hamdi Kayapınar’ın (39) gündüz yatıp, geceleri ise hurda toplayarak yaşamını sürdürdüğü belirlendi.

‘Eldiven-bere taktım beni nasıl buldunuz’

İşlediği cinayetler nedeniyle pişman olmadığını söyleyen ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanan seri katille ilgili yeni bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor. Gündüz yatıp, gece yarısına doğru dışarı çıkarak hurda toplayan, sabaha karşı da tekrar evine dönen Kayapınar’ın kendisini yakalayan cinayet büro amirliği polislerine “Beni nasıl buldunuz. Oysaki bere ve eldiveni takmıştım. Ayrıca ben gündüzleri dışarı çıkmam” dediği belirtildi.

Haberin Devamı

Evinde 85 domdom kurşunu ele geçirilen Kayapınar’ın keşif sırasında kullandığı güzergahtan farklı bir yol izlediği belirtildi. Kayapınar’ın olay yeri ile evi arasındaki 7.5 kilometrelik yolda farklı güzergahları kullandığı ifade edildi.