Gündem Emre Belözoğlu: 5 gün içinde 4 milyon 290 bin dolar verdim

Emre Belözoğlu: 5 gün içinde 4 milyon 290 bin dolar verdim

08.03.2024 - 13:17 | Son Güncellenme:

Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan'ın da bulunduğu toplam 21 kişinin dolandırıldığı iddiasıyla Seçil Erzan ile birlikte 7 sanığın yargılandığı davada Emre Belözoğlu ifade verdi.

Emre Belözoğlu: 5 gün içinde 4 milyon 290 bin dolar verdim

İfadesinin ardından duruşma salonundan ayrılan Fernando Muslera’nın ardından Emre Belözoğlu müşteki olarak ifade verdi.

Haberin Devamı

Bankadaki fondan kuzeni olan Volkan Bahçekapılı’nın telefonu ile haberdar olduğunu söyleyen Belözoğlu, “Volkan ile konuşmamızdan sonra aynı gün içinde ve 4 gün sonra 4 milyon 290 bin dolar verdim. Parayı çeşitli bankalardan ve evdeki paralardan verdim” dedi.

“HİÇ PARA ALMADIM”

Seçil Erzan’ın kendisine, ‘ne kadar çok para getirirseniz o kadar yüksek faiz alırsınız’ dediğini anlatan Belözoğlu, “Seçil hanım bize 10 milyonlardan 5 milyonlardan bahsediyordu. Benden daha fazla para istedi. Ben de en fazla bu kadar verebileceğimi söyledim” dedi. Emre Belözoğlu, verdiği paralar karşılığında Erzan’dan hiç para almadığını söyledi.

VOLKAN BAHÇEKAPILI EŞİNİN VE KAYINPEDERİNİN DE PARASI OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Volkan Bahçekapılı’nın kendisini ikna etmeye çalışıp çalışmadığı sorulan Belözoğlu, “Volkan eşinin, kendisinin ve kayınpederinin de bu fonda parasının olduğunu söyledi. Ama ben sonuç olarak Volkan’a değil Seçil hanıma güvenerek bankaya yatırım yaptım” dedi.