Gündem Erdoğan bayramı Okluk’ta geçiriyor

Erdoğan bayramı Okluk’ta geçiriyor

29.06.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kurban Bayramı’nı Muğla’nın Marmaris ilçesindeki Cumhurbaşkanlığı Okluk Konukevi’nde geçiriyor. Erdoğan bayram namazını Okluk Konukevi Millet Camii’nde kıldı.

Erdoğan bayramı Okluk’ta geçiriyor

Muğla Müftüsü Yaşar Çapçı’nın kıldırdığı bayram namazı sonrası AK Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça, milletvekilleri, Cumhur İttifakı’nın Muğla’daki yedi belediye başkanı ve vatandaşlarla bayramlaşan Erdoğan bir süre sohbet etti. 

Haberin Devamı

Bayram mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan sosyal medyadan bayram mesajı paylaştı. Erdoğan, “Aziz milletimizin mübarek Kurban Bayramı’nı canı gönülden tebrik ediyorum. Kurban Bayramı’nın ailelerimize, milletimize, İslam âlemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum” temennisinde bulundu. Emine Erdoğan da mesajında “El ele aştığımız zor günlerin tesellisi, sevgide birleşen yürekler oldu. Bir ve beraber olmanın şifasını idrak etmemize vesile olan bayram günlerinde, gönüller yapmayı sürdürmeyi temenni ediyor, her hanenin bayram neşesiyle dolmasını can-ı gönülden diliyorum. Milletimizin mübarek Kurban Bayramı’nı tebrik ediyor, depremde yitirdiğimiz kardeşlerimize Yüce Allah’tan rahmet, sevenlerine sabır niyaz ediyorum” dileğinde bulundu.