Gündem Erkenci Kuş 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Erkenci Kuş 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

04.09.2018 - 11:15 | Son Güncellenme:

Star TV ekranında yayınlanan sevilen dizi Erkenci Kuş 10. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Salı akşamları ekrana gelen Erkenci Kuş dizisinde bu hafta Polen Can ve Sanem Levent arasında yaşananların sona ermesinin ardından Can ve Sanem arasındaki aşk filizlenmeye başladı. İşte Erkenci Kuş 11. yeni bölüm fragmanı...

Erkenci Kuş 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

ERKENCİ KUŞ 10. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Haberin Devamı

Can, Sanem’i Levent’ten kıskanıyor!

Polen, Can’ı özel alanında, herkesten gizlediği kulübesinde, Sanem’in fotoğraflarıyla çevrili vaziyette bulunca aklı da kalbi de iyice karışıyor.

Sanem’in bütün geceyi Levent’le geçirdiğini düşünen Can, ertesi gün ekibiyle, onun organik içecek ürünü için reklam filmi hazırlamak zorunda. Üstüne üstlük Aylin’le birlikte çalışacak!

Acil set hazırlıkları tam gaz sürerken, boğazından geçecek her lokma konusunda hassas, organikçi müşteriye hizmet verebilecek set yemekçisi aranıyor. Leyla’nın ısrarını kıramayan Osman, bakalım bu görevin altından da alnının akıyla çıkabilecek mi? Nihat, Muzo ve Ayhan da tabii ki hep destek, tam destek. Mevkıbe de, iş kadını olarak markette otururken, kocasını reklam camiasına kaptırma tehlikesiyle karşı karşıya!

Haberin Devamı

Sanem, ajansa gittiğinde Dilek Ağacı’na yüreğinden geçenleri yazıp, bağlıyor. Can’ın onu takip ettiğini sonradan görüyor. Can tabii ki o dileğin peşini bırakmayacak...

ERKENCİ KUŞ 11. YENİ BÖLÜM FRAGMANI