Gündem Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 128. yeni bölüm fragmanı için heyecanlı bekleyiş

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 128. yeni bölüm fragmanı için heyecanlı bekleyiş

06.03.2019 - 07:52 | Son Güncellenme:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Alparslan'ın hayatı büyük tehlike altında. Hızır ve İlyas Alparslan'ı kurtarabilecekler mi? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 128. bölüm fragmanı için heyecanlı bekleyiş sürüyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 128. yeni bölüm fragmanı için heyecanlı bekleyiş

ATV'nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Tilki'nin hedefinde Alparslan var. Hızır ve masadikiler Alparslan ve diğerlerini kurtarmak için pazarlığa otururlar fakat olaylar bekledikleri gibi gitmez. Alparslan ölecek mi?

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 128. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Yeni bölüm 12 Mart Salı akşamı ATV'de ekrana gelecek.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hızır Çakırbeyli'nin küçümsediği düşmanı Zeki, otelde kurduğu tuzakla beklenmedik bir hamleye imzasını atmıştır. Özlem'in dikkati sayesinde ölümden kıl payı kurtulan Hızır'ın can borcunu ödemek bundan sonra Alparslan'ın görevi olacaktır. İstediğini alana kadar yolundan vazgeçmeyecek olan Zeki, Çakırbeylileri karşısına alarak açtığı savaşta, masanın yeni üyeleriyle ortaklık kurmaya çalışır. Masanın paylaşmaya yanaşmayacağı haraca karşılık, Alparslan'ın saklı tuttuğu depoların yerini öğrenip el koymayı amaçlamaktadır. Çalarak elde edeceği paralar karşılığında yeni dostlar edinmeyi amaçlayan Zeki'nin, Hızır'dan sonraki hedefi Alparslan olacaktır. Tedbirleri arttırmak yerine Çakırbeylilere açılan savaşa karşılık verme görevini üstlenen Alparslan'ın hayatı büyük risk altındadır.