Gündem Evde cephanelik! Yufka arasında silah

Evde cephanelik! Yufka arasında silah

17.10.2023 - 10:16 | Son Güncellenme:

Adana’da 8 yaşındaki çocuğu hasımları tarafından parkta vurulan kişinin evine yapılan operasyonda 7 adet ruhsatsız silah ele geçirilirken, dikkat çeken bir detay fotoğraflara yansıdı.

Evde cephanelik Yufka arasında silah

Alınan bilgiye göre, lastikçilik yapan 5 çocuk babası Ahmet Kaplan, 2 yıl önce husumetli olduğu Y.Y. tarafından tabancayla bacağından vurulup yaralanmıştı. Kaplan'ın şikayetçi olmasının ardından Y.Y. tutuklandı. Y.Y.’nin ailesi Ahmet Kaplan’ı şikayetini çekmesi için tehdit ederken, 7 Ekim günü oğlu Mahmut Kaplan (8) parkta oyun oynadığı sırada uğradığı silahlı saldırı sonucu kasığından yaralanmıştı.

Haberin Devamı

BABANIN EVİNDEN CEPHANELİK ÇIKTI, SİLAHLARI YUFKA EKMEĞİN ARASINA SAKLAMIŞ

Yüreğir İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, Ahmet Kaplan’ın evinde çok sayıda ruhsatız tabanca olduğu ihbarı aldı. Bunun üzerine ekipler söz konusu şahsın Yüreğir ilçesine bağlı Başak Mahallesi’ndeki evine operasyon düzenledi. Operasyonda ikamette ve şahsın iş yerinde yapılan aramalarda 4 adet ruhsatsız tabanca ve 3 adet ruhsatsız pompalı tüfek ile çok sayıda mühimmat ele geçirildi. Silahların bazıları ise yufka ekmeklerin arasında gizlenmiş olarak bulundu.

Evde cephanelik Yufka arasında silah

Evde cephanelik Yufka arasında silah

Evde cephanelik Yufka arasında silah