Gündem ‘Gençlere iş bulan abileri olma sözüm var’

‘Gençlere iş bulan abileri olma sözüm var’

17.01.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, seçim çalışmaları kapsamında dün İstanbul Sanayi Odası’nı ve ASKON’u ziyaret etti.

‘Gençlere iş bulan abileri olma sözüm var’

ALEYNA SEVİM İstanbul - Kalıcı istihdam, güçlü ticaret ve güçlü ev ekonomisinin kendisi için 3 temel gündem olduğunu kaydeden Kurum özetle şunları söyledi: “Gençlere iş arayan değil, iş bulan, kendi işini kurduran bunun için de maddi manevi her destekle yanlarında olacak Murat abileri olma sözüm var. İstanbul’umuzu lafla değil gerçek belediyecilikle sosyal adaletin, halkın, kadınların ve gençlerin belediyesi konumuna geri döndüreceğiz. İlk bir yıl boyunca İstanbul’da istihdam için seferber olacağız.” 

Haberin Devamı

İmamoğlu’na yanıt 

İmamoğlu’nun ‘Bu millet temsilciye oy vermez’ söylemine de yanıt veren Kurum, “Buradan şu soruyu kendilerine sormak istiyorum, biz sayın Cumhurbaşkanımızla görüşmeyip yabancı büyükelçilerle mi görüşeceğiz? Onların yaptığı sufle aldığı yerlerle mi görüşeceğiz? Biz cumhurun temsilcisiyle görüşmeye devam edeceğiz. Onlar yabancı büyükelçilerle, sufle aldıkları yerlerle görüşmeye devam etsinler” dedi.