Gündem Hadi İpucu sorusu - cevabı: Bizimkisi bir aşk hikâyesi / Siyah beyaz film gibi biraz / Gözyaşı, umut ve ihtiras / Bizimkisi …" dizelerinin devamı nasıldır?

Hadi İpucu sorusu - cevabı: Bizimkisi bir aşk hikâyesi / Siyah beyaz film gibi biraz / Gözyaşı, umut ve ihtiras / Bizimkisi …" dizelerinin devamı nasıldır?

07.01.2020 - 13:17 | Son Güncellenme:

7 Ocak 2020 Salı günü Hadi İpucu sorusu yayınlandı. Hadi Canlı bilgi yarışmasında bugün müzikseverler zorlanmayacak. Kayahan'ın en sevilen şarkısından sorulan soru haberimizde yer alıyor. Bu akşam saat 20:30'da sorulacak olan "Bizimkisi bir aşk hikâyesi / Siyah beyaz film gibi biraz / Gözyaşı, umut ve ihtiras / Bizimkisi …" dizelerinin devamı nasıldır? sorusunun cevabı haberimizde...

Hadi İpucu sorusu - cevabı: Bizimkisi bir aşk hikâyesi / Siyah beyaz film gibi biraz / Gözyaşı, umut ve ihtiras / Bizimkisi … dizelerinin devamı nasıldır

Hadi canlı bilgi yarışmasına katılan oyuncular, her gün Hadi tarafından yayınlanan ipucu sorularını araştırıyor. HADİ İpucu sorusunu öğrenen Hadi oyuncuları, cevap için aramada bulunuyor. Bugün Hadi yarışmasında saat 20:30'da sorulacak olan soru belli oldu. İşte o soru ve cevabı.

Haberin Devamı

HADİ SORUSU: Bizimkisi bir aşk hikâyesi / Siyah beyaz film gibi biraz / Gözyaşı, umut ve ihtiras / Bizimkisi …" dizelerinin devamı nasıldır?

HADİ CEVABI: Alev gibi biraz