Gündem Heyecanı arttıran 5 hassas nokta neresidir?

Heyecanı arttıran 5 hassas nokta neresidir?

30.04.2018 - 20:22 | Son Güncellenme:

Kadınlar ve erkekler, daha fazla zevk alarak bir ön sevişmeye sahip olmak isterler. Oldukça önemli gün ve gecelerde, özel anlarda sizler de partnerinizi daha fazla heyecana getirmek ve daha güzel bir an yaşamak ve yaşatmak istiyorsanız, 5 hassas nokta sayesinde bu amaca ulaşmanız mümkündür.

Heyecanı arttıran 5 hassas nokta neresidir

Hem erkeklerde hem de kadınlarda 5 hassas nokta olarak bilinen alanlar kulak memeleri, dudak uçları, göğüs uçları, karın bölgesi ve kasık bölgesidir. Özellikle de bu alanlarda hoş kokular kullanıldığında daha fazla öne çıkmaktadır. Kulak memeleri, en hassas noktalardan bir tanesidir ve dokunulduğu andan itibaren, cinsel bölgelere uyarı göndererek sizlerin heyecanını arttırabilir. Aynı zamanda daha güzel bir ön sevişme için de hazırlık yapmanıza olanak sağlar.

Haberin Devamı

Hassas Noktaları Öğrenin, Partnerinizi Heyecanlandırın

Partnerinizi heyecanlandırmak ve çok daha güzel bir an yaşatmak için, dudak uçlarına masaj yaparak ya da öperek heyecanını arttırabilirsiniz. Dudak uçlarında bulunan sinirler de cinsel bölge ile doğrudan bağlantılıdır. Dudak uçları öpülmeye ya da dokunulmaya başlandığından itibaren oldukça büyük bir haz verir ve hem ön sevişme hem de sevişmeye de güzel bir arka plan hazırlar. Hassas noktalardan bir diğeri ise göğüs uçlarıdır. Göğüs uçları özellikle de kadınlar için heyecanı en doruğa çıkaran hassas noktalar olarak bilinir ve kabul edilir. Heyecanı arttırmak için göğüs uçlarına masaj yapabilir ya da ufak dokunuşlar sağlayabilirsiniz. Hem erkekler hem de kadınlar için geçerlidir.

Haberin Devamı

Partnerinizi Heyecanlandırmak İçin Bunları Yapın

Partnerinizi heyecanlandırmak için hassas noktalarına dokunmaktan, masaj yapmaktan ya da öpmekten çekinmeyin. Kulak memeleri, karın bölgesi, kasık bölgesi, göğüs uçları ve dudak uçları size bu heyecanı arttırmak için son derece güzel imkânlar sunmaya devam ediyor. Bu hassas noktalarla ne kadar çok ilgilenirseniz, o kadar çok güzel anlar yaşamaya ve heyecanınızı da sürekli olarak arttırmaya devam edebilirsiniz. Böylece hem siz hem de partneriniz son derece memnun olacak ve tüm gece ya da özel an daha özel geçmeye devam edecektir.