Gündem İstanbul'un yanı başı! Göz gözü görmüyor, araçlar yolda kaldı

İstanbul'un yanı başı! Göz gözü görmüyor, araçlar yolda kaldı

10.01.2024 - 14:43 | Son Güncellenme:

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde kar yağışı nedeniyle oluşan yoğun tipi sebebiyle birçok mahallenin yolu kapanırken birçok araç yolda kaldı.

Tekirdağ Süleymanpaşa ilçesinde kar yağışı sonrasında bazı bölgelerde yoğun tipi oluştu. Yoğun tipi sonrasında Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin sorumluluğundaki birçok mahallenin yolu karla kapandı.

Haberin Devamı

Kapanan ve tipinin yoğun olduğu yollarda birçok araç yollarda kaldı. Rüzgarla beraber oluşan tipi etkisini sürdürüyor. Ayrıca Karayolları Genel Müdürlüğünün araçları, tipinin yoğun yaşandığı Hayrabolu ilçesi yolunda çalışmalarını sürdürüyor.

İstanbulun yanı başı Göz gözü görmüyor, araçlar yolda kaldı

TEKİRDAĞ

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, meteoroloji raporlarına göre, olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı ilçelerde yarın eğitime ara verileceği belirtildi.

Açıklamada, "Süleymanpaşa, Malkara, Muratlı, Ergene ve Hayrabolu ilçelerimizde 10 Ocak Çarşamba günü resmi ve özel tüm okullarımızda 1 gün süre ile Şarköy ilçemizde 10 Ocak Çarşamba günü taşımalı eğitim kapsamındaki öğrencilerimiz için 1 gün süre ile eğitim ve öğretime ara verilmiştir." ifadeleri kullanıldı.