Gündem Kadın 79. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kadın 78. son bölümde Şirin cinayeti itiraf etti...

Kadın 79. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kadın 78. son bölümde Şirin cinayeti itiraf etti...

14.01.2020 - 23:53 | Son Güncellenme:

Kadın dizisi 78. yeni bölümüyle yine büyük bir heyecan fırtınasına sahne oldu. Salı akşamları ekrana gelen Kadın dizisi 78. yeni bölümde Şirin eve giren hırsıza ablasının kocasını öldürdüğünü itiraf etti ve bu olay aynı zamanda da Bahar’ın Arif’i kaybetmeye dayanamayacağını anlamasına neden oldu. Peki heyecanla beklenen Kadın 79. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kadın 79. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı Kadın 78. son bölümde Şirin cinayeti itiraf etti...

FOX TV'nin ilgiyle takip edilen dizileri arasında yer alan Kadın 78. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Sevilen dizinin son bölümüne Arif'in Şirin'in yaptıklarına artık dayanamaması damga vurdu. Peki merakla araştırılan Kadın 79. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

KADIN 78. BÖLÜMDE NELER OLDU?


Yeni yıla girmeye hazırlandıkları sırada apartmanda duyulan silah sesi herkesi korkutmuştur. Arif’in bu olay sırasında Şirin’in konuşmalarına tanık olması ise onu oldukça şaşırtır. Çünkü Şirin eve giren hırsıza ablasının kocasını öldürdüğünü itiraf etmiştir. Bu olay aynı zamanda da Bahar’ın Arif’i kaybetmeye dayanamayacağını anlamasına neden olmuştur. Bunu Arif’e itiraf etmesi ise ikisini birbirine daha da yakınlaştıracaktır. Büyük finale son 4 bölüm kala her şey gün yüzüne çıkmak üzeredir. Şirin’in artık yaptıklarına tahammülü kalmayan Arif her şeyi anlatacak mı, yoksa kimse üzülmesin diye sessiz mi kalacak?

KADIN 79. YENİ BÖLÜM FRAGMANI