Gündem Kadın dizisi bu akşam neden yok? Kadın 78. yeni bölüm ne zaman?

Kadın dizisi bu akşam neden yok? Kadın 78. yeni bölüm ne zaman?

07.01.2020 - 11:46 | Son Güncellenme:

Kadın dizisinin 78. yeni bölüm fragmanı izleyenleri meraklandırdı. ATV'de ekrana gelen Kadın dizisinin yeni bölümü bu akşam neden yok? İzleyicinin sabırsızlıkla beklediği Kadın yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? İşte Kadın dizisi hakkında bilinmesi gerekenler...

Kadın dizisi bu akşam neden yok Kadın 78. yeni bölüm ne zaman

Salı akşamları izleyici ile buluşan Kadın dizisinin bugün FOX TV yayın akışında olmadığı gördüldü. Peki Kadın dizisi neden yok? Kadın yeni bölüm fragmanında neler oluyor? Kadın son bölümünde, Enver’in evde bulduğu silahı apar topar denize atmak için yola çıkan Arif ve Bahar bunu başardıklarını düşünürler. Ama Şirin yine yapacağını yapmış ve silahı başka bir paketle değiştirerek yanına almıştır. Bu olay Şirin’in yine aklında bir kötülük olduğunu düşündürse de silahı almasındaki gerçek neden nedir?

Haberin Devamı

Arif ve Bahar’ı tüm olan olaylar daha da yakınlaştırmaya başlar. Arif’in mutluluğu ise her halinden belli olmaktadır. Bahar’ı arkadaşlarıyla tanıştıracağı düşüncesi de onu içten içe ümitlendirir.

Yılbaşı telaşına giren herkes mutlu bir yıl geçirmek umuduyla birbirlerine hediye alır. Tam yılbaşına girecekleri an ise gelen bir ses ile tüm dünya başlarına yıkıldı.

KADIN DİZİSİ NEDEN YOK?

Kadın dizisi, yeni yıl reklam anlaşmaları nedeniyle bu akşam ekrana gelmeyecek.

KADIN YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Kadın 78. yeni bölüm yayın tarihi belli oldu. Kadın dizisinin yeni bölümü 14 Ocak 2020 Salı günü 20:00'de ekrana gelecek.

KADIN FRAGMAN