Gündem Kadın dizisinde Sarp öldü mü? Kadın 69. bölüm fragmanı...

Kadın dizisinde Sarp öldü mü? Kadın 69. bölüm fragmanı...

23.10.2019 - 09:36 | Son Güncellenme:

Kadın dizisi yeni bölümleri ekrana gelmeye devam ediyor. Kaza sonrası darmadağın olan Bahar ve çocukları artık yeni bir hayat beklemektedir. Bahar'ın Sarp'ı bir kez daha kaybetmesi onu zor durumda bırakır. Kadın 69. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

Kadın dizisinde Sarp öldü mü Kadın 69. bölüm fragmanı...

FOX TV ekranında yayınlanan Kadın dizisi 68. bölümü ile ekrana geldi. Son bölümü ile yine izleyenlere duygusal dakikalar yaşatan Kadın dizisinde neler oldu?

Haberin Devamı

KADIN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sarp’ın durumunun kötüye gitmesiyle beraber Bahar darmadağın olmuştur. Annesini henüz yeni kaybetmişken eski kocasını tekrar kaybetme düşüncesiyle nasıl başa çıkacağını bilemez. Çocukları daha yeni babalarına kavuşmuşken tekrar bir ölüm acısı yaşarlar.

Hatice’nin yokluğuna hala alışamayan Enver ise hayali konuşmalarına devam etmektedir. Şirin, en son babasını kendi kendine konuşurken gördüğünde onun için endişelenmeye başlamıştır. Enver’in bu olay yüzünden başına gelecek kötü bir olayla ise herkes tekrar büyük bir paniğe kapılacaktır.

Ceyda ise hiç beklemediği bir olay ile karşı karşıya kalır. Arda'nın gerçek babası kim? Şirin'in çocuklara Sarp ve Hatice'nin ölme nedeninin Arif olduğunu söylemesi ise işleri karıştırır.

Haberin Devamı

KADIN 69. BÖLÜM FRAGMANI