Gündem ‘Kahrolsun terör!’

‘Kahrolsun terör!’

25.12.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Sanatçılar, 12 askerimizin şehit olmasından sonra “Kahrolsun terör! Halkımızın başı sağ olsun” mesajını yayınladı.

‘Kahrolsun terör’

Ünlü isimler, Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada iki günde 12 askerimizin şehit olmasından sonra tepkilerini sosyal medya hesaplarından dile getirdi. İstanbul’daki konserinin gelirini şehit ailelerine bağışlayan Haluk Levent, “Yüreğimiz yandı. Bugünkü konserimin tüm geliri şehit olan askerlerimizin ailelerine gidecek. Devlet elbette ki şehitlerimizin ailelerine gereken desteği verecektir. Ama dayanışma olsun, bir anlamı olsun istedim. Kahrolsun terör! Halkımızın başı sağ olsun” dedi.

Haberin Devamı

Filiz Akın, “İki gündür kapkaranlığız, 12 şehidimiz var. Bu ateş hepimizin yüreğini yakar. Yüreğimiz kan ağlıyor. Şehitlerimize, Allah’tan rahmet dilerken tüm acılı ailelerine, asker yakınlarına sabırlar diliyorum” diye yazdı.

Acun Ilıcalı, “Şehitlerimizin acısını yaşarken altı kahraman askerimizin daha şehit haberini almak yüreğimizi yaktı. Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde hain teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralı Mehmetçiklerimize acil şifalar dilerim” açıklamasını yaptı.

Ünlü isimlerin paylaşımları

Erol Evgin: Bölücü terör örgütüyle çıkan çatışmalarda şehit olan 12 askerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı; yaralanan askerlerimize acil şifalar diliyorum.

Haberin Devamı

Hadise: Hain saldırı sonucunda şehit düşen askerlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Teröre lanet olsun.

Nilüfer: Lanet olsun teröre! 12 evladımızı şehit verdik. Allah’tan rahmet acılı ailelerine sabır diliyorum.

Yalın: Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve senelerdir bu acıyla yaşayan güzel ülkeme huzur diliyorum.

Doğa Rutkay: Ocaklar söndü. Aynı acı aynı keder. Elimiz kolumuz bağlı oturduğumuz yerde döktüğümüz gözyaşı kadar hükmümüz yok.

Mustafa Sandal: Maalesef yine şehit haberleriyle yüreklerimiz dağlandı. Kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır dilerim. Allah, Mehmetçiğimizi korusun. Teröre lanet olsun!

Türkan Şoray: “Şehitlerimize yine içimiz yandı. Yakınlarına sabırlar diliyorum. Ülkemizin başı sağ olsun.”