Gündem Kiralık Aşk dizisinde yeni sezon heyecanı başlıyor!

Kiralık Aşk dizisinde yeni sezon heyecanı başlıyor!

23.08.2016 - 15:42 | Son Güncellenme:

Ekranların herkes tarafından izlenen ve sevilen dizisi Kiralık Aşk heyecanla bekleniyor. Reyting rekortmeni Kiralık Aşk dizisinin yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Peki sevilen dizinin yeni sezonunda izleyenlerini neler bekliyor? Kiralık Aşk hakkında merak edilen detaylar haberin içeriğinde..

Kiralık Aşk dizisinde yeni sezon heyecanı başlıyor

Kiralık Aşk geçtiğimiz sezon ekranlara heyecan dolu sahneler ile veda etmişti. Sempatik dizinin yayınlanan her bölümünde izleyiciyi güldürüp heyecanlandırdığı yeni bir sezon ne zaman başlıyor? Peki yeni sezonda neler yaşanacak? İşte Kiralık Aşk hakkında merak edilen detaylar...

Haberin Devamı

KİRALIK AŞK SEZON FİNALİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Başrollerinde Elçin Sangu, Barış Arduç, Levent Ülgen, Nergis Kumbasar, Salih Bademci gibi isimlerin oynadığı yapımcılığını ise Ortaks Yapım’ın üstlendiği Kiralık Aşk dizisinde heyecan sürüyor. Yeni sezon hazırlıklarına yakında başlayacak olan Kiralık Aşk dizisinin 1.sezonu Haziran ayında yayınlanan sezon finali ile sona ermişti. Sezon içerisinde devam edecek mi bitecek mi tartışmaları içerisinde sezon finaline kadar giden Kiralık Aşk dizisinin 2.sezonun yayın tarihi belli oldu. Kiralık Aşk dizisi 23 Eylül Cuma günü ekranlarda olacak. Şuanda tatilde olan ve Ağustos ayı içerisinde çekimlere başlaması beklenen Kiralık Aşk dizisi ile ilgili gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz..

Haberin Devamı

SİNEM ÖZTÜRK KİRALIK AŞK DİZİSİNDEN AYRILDI MI?

Kiralık Aşk dizisinde yeni sezon heyecanı başlıyor

Sinem Öztürk 'Kiralık Aşk' dizisinden ayrılmasında eşinin etkili olduğu iddialarını yalanladı. Genç oyuncu: "Eşim ve ben profesyonel hayatta birbirimize sadece tavsiyede bulunuruz. Önemli kararlara müdahale etmeyiz. Severek oynadığım 'Kiralık Aşk' dizisinden ayrılmamda eşimin hiçbir etkisi yoktur. Kaldı ki; kendisi beni diziye devam etmem yönünde telkin etmiştir."

KİRALIK AŞK KONUSU

Tam her şey bitti dediği anda kapısını çalan mucizeye hayır diyemeyen Defne, 6 aylık bir aşk oyunu teklifini kabul eder. Buna göre, ülkenin en başarılı iş adamlarından birini kendisine aşık etmek zorundadır. Bu yoldaki en büyük yardımcısı ise gerçekten aşık olduğu adamdır. Bu korkunç karmaşa, çılgın bir aşk üçgenine dönüşürken, hayatın en gerçek sorularından biriyle yüzleşir Defne: Aşkımızı biz mi seçeriz, yoksa o mu bizi seçer? Senaryosunu Meriç Acemi'nin yazdığı dizinin başrollerinde Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci ve Sinem Öztürk yer alırken, yönetmen koltuğunda Metin Balekoğlu oturuyor.

KÜNYE

Yapım: Ortaks Yapım Yapımcı: Müge Turalı Pak
Yönetmen: Şenol Sönmez
Senaryo: Meriç Acemi

ELÇİN SANGU KİMDİR?

Kiralık Aşk dizisinde yeni sezon heyecanı başlıyor

Elçin Sangu (d.13 Ağustos 1985, İzmir), Türk oyuncu.
Çerkes asıllı olan Sangu, üniversite eğitimini Mersin Üniversitesi Opera bölümünde tamamlamıştır.
Sangu, Sahne Tozu Tiyatrosu'nda oyunculuk eğitimi aldıktan sonra dizilerde oyuncu olarak yer almaya başlamıştır. İlk olarak 2011 yılında Öyle Bir Geçer Zaman ki adlı dizide Jale karakteriyle tanınmıştır. Ardından 2012 yılında Aşk Kaç Beden Giyer adlı dizide Nehir karakterini canlandırmıştır. Daha sonra Bir Aşk Hikayesi, Kurt Seyit ve Şura, Sevdam Alabora dizilerinde oynamıştır. Şimdilerde ise Star TV'de yayınlanan, başrollerini Barış Arduç ile birlikte paylaştığı Kiralık Aşk adlı dizide Defne karakterini oynamaktadır. 2016 yılının Mart ayında Elidor bakım ürünleri, daha sonra ise Boyner markasının yüzü olmuştur.