Gündem Kızlarım İçin dizisinin 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Kızlarım İçin dizisinin 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

14.12.2017 - 10:18 | Son Güncellenme:

Kızlarım İçin 4. yeni bölüm fragmanı kısa bir süre içerisinde yayınlandı. Kızlarım İçin dizisi 3. son bölümüyle heyecan dolu sahneler izletmişti. Kızlarım İçin yeni bölümde ise babalarını yeni kimliğiyle tanıyan kızlar duygu dolu anlar yaşayacak.

Kızlarım İçin dizisinin 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi Kızlarım İçin'de bir babanın kızları için verdiği yaşam mücadelesi ekrana geliyor. Kızlarım İçin 4. yeni bölümde kızların babası Yaşar, hapishaneden kaçmayı başarıyor. Babalarını yeni kimliğiyle tanıyan kızlar ise duygu dolu anlar yaşayacak. İşte Kızlarım İçin 4. yeni bölümden ilk sahneler...

Haberin Devamı

KIZLARIM İÇİN 4. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kızlarım İçin 4. Bölüm Fragmanı yayında! Yaşar hapishaneden kaçıyor! Yaşar, tekrardan kızlarından ayrı kalacak mı?
Yaşar kızı Sumru'yu kurtarmak için girdiği hapishaneden kaçmıştır. Kızlarına olan desteğini hiç bırakmamak için yaşam mücadelesi hep devam edecektir. Kumru, babası Yaşar'ı yeni kimliğiyle gördüğünde duygusal anlar yaşanır. Hayat dolu Sumru'nun intihar ettiğini duyduğunda ise boğazı düğümlenir.

Yaşar'ın gizlendiği yere gelenler onu tekrardan hapishaneye götürecek mi? Yaşar, bu kaçak hayatı yüzünden yeniden kızlarından ayrı kalacak mı?

KIZLARIM İÇİN 4. BÖLÜM FRAGMAN