Gündem SON DAKİKA! Konya'da feci kaza! Çok sayıda kişi hayatını kaybetti

SON DAKİKA! Konya'da feci kaza! Çok sayıda kişi hayatını kaybetti

11.11.2023 - 19:08 | Son Güncellenme:

Konya'dan gelen son dakika haber yürekleri dağladı. Konya'nın Selçuklu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere göre 5 kişi hayatını kaybetti. Bir aracın karşıdan karşıya geçmeye çalışan yayalara çarpması sonucu 5 kişi hayatını kaybetti ve çok sayıda da yaralı var. İşte detaylar...

Konya'da, yolun karşısına geçmeye çalışan yayalara otomobil çarptı. Kazada, ilk belirlemelere göre 5 kişi yaşamını yitirdi, 5 kişi de yaralandı.

Haberin Devamı

Kaza, saat 18.45 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Yeni İstanbul Caddesi'nde meydana geldi. Sefa S. (19) yönetimindeki 42 DU 949 plakalı otomobil, caddenin kenarında bulunan tramvay durağından yolun karşısına geçmeye çalışan yayalara çarptı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kaza yerine gelen ekiplerce yapılan kontrolde, ilk belirlemelere göre 5 yayanın yaşamını yitirdiği belirlenirken, yaralanan 4 yaya ile otomobilde bulunan 1 kişi ise kentteki çeşitli hastanelere kaldırılarak, tedaviye alındı.

SON DAKİKA Konyada feci kaza Çok sayıda kişi hayatını kaybetti

KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

Konya'da, yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarpmasıyla ölen 5 yayanın kimliği belli oldu. Yayalardan anneanne Fadime Aslan (52), torunları Elif Aslan (14), Fadime Aslan (7) ile Sultan Aslan (33) ve Emine Atalay (32) yaşamını yitirdi, otomobilde yolcu olarak bulanan Ceylin Naz Övüş (6) ile yolun karşısına geçmeye çalışan Hasan Atalay (11), Ali Cemal Atalay (8) ve Fadime Aslan ise yaralandı.

Haberin Devamı

Öte yandan, Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedaviye alınan bir kadının ise kimliğinin henüz belirlenemediği öğrenildi. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

SON DAKİKA Konyada feci kaza Çok sayıda kişi hayatını kaybetti

 

KONYA VALİSİ ÖZKAN’DAN YARALILARA VE HAYATINI KAYBEDENLERİN YAKINLARINA ZİYARET

Konya Valisi Vahdettin Özkan, akşam saatlerinde meydana gelen 5 kişinin hayatını kaybettiği, 5 kişinin de yaralandığı trafik kazasının ardından hastanede tedavi görenleri ve hayatını kaybedenlerin yakınlarını ziyaret ederek, başsağlığı ve şifa dileklerini iletti.

Vali Özkan, akşam saatlerinde merkez Selçuklu ilçesi Yeni İstanbul Caddesinde meydana gelen trafik kazasının ardından yaralananların tedavi gördüğü Konya Şehir Hastanesine geldi. Hastane yetkililerinden yaralıların sağlık durumlarıyla ilgili bilgi alan Vali Vahdettin Özkan, hastanede yaralıları ve hayatını kaybedenlerin yakınlarını ziyaret etti. Özkan, hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır; yaralılara şifa diledi. Özkan, yaralıların tedavisi ile ilgili hastanelerde gerekenlerin yapıldığını, ilgili kurumların koordinasyon içerisinde sürecin takibini yaptığını kaydetti.