Gündem Liselilerin silahlı kavgasında 2 arkadaşını vuran şüpheli yakalandı

Liselilerin silahlı kavgasında 2 arkadaşını vuran şüpheli yakalandı

19.12.2023 - 14:21 | Son Güncellenme:

Sokak ortasında toplanan liseli 7 kişilik grup arasında çıkan tartışmada 2 kişi silahla vuruldu. 2 kişiyi silahla vuran 18 yaşındaki B.G. isimli şahıs gözaltına alındı.

Olay, pazar günü saat 15.30 sıralarında Küçükçekmece'de Tevfikbey Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, B.G. (18), Utku A. (16) ve Ali N.'nin (15) de bulunduğu lise öğrencisi 7 arkadaş, sokakta bir araya geldi. Bu sırada B.G. ile bir arkadaşı arasında kız arkadaşları nedeniyle tartışma çıktı.

Haberin Devamı

Tartışma sonrası, arkadaşının kendisine tokat atmasına tepki gösteren B.G., belinden çıkardığı tabancayla arkadaşlarına ateş ederek kovalamaya başladı. Kurşunların isabet ettiği Utku A. ve Ali N. yaralandı. B.G. ise bir süre sonra kovalamayı bırakarak olay yerinden uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaralılar ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye sevk edilirken, polis ekipleri olay yerinde inceleme yaptı. Hastaneye kaldırılan Ali N.'nin hayati tehlikesi bulunmazken, Utku A.'nın durumunun ise kritik olduğu öğrenildi.

Liselilerin silahlı kavgasında 2 arkadaşını vuran şüpheli yakalandı

ŞÜPHELİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Polis ekipleri, kaçan şüpheli B.G.’nin yakalanması için çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar neticesinde B.G., Atatürk Mahallesi'nde polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Şüpheliyle ilgili yapılan sorgulamada, B.G.’nin çeşitli suçlardan çok sayıda kaydı olduğu öğrenildi. B.G.’nin üst aramasında ise 1 adet tabanca ve 5 adet fişek ele geçirildi. Gözaltına alınan B.G., ‘Kasten Öldürmeye Teşebbüs’ suçundan adliyeye sevk edildi.